Forumet - Mindre rik man ger dig bättre sex!

Mindre rik man ger dig bättre sex!

169 0 16
Män med mindre pengar är bättre i sängen, skriver Womens health.

Större chans att han är trogen
Enligt Womens health visar studier att män med lägre inkomster är mindre benägna att vara otrogna. Forskning visar också att välbärgade män är hycklare när det kommer till otrohet.
- Män på högre poster är oftare otrogna men de fördömer samtidigt män med liknande "status" som är otrogna, säger Adam Galinsky vidare.

Han charmar dina vänner
Medel och låginkomsttagare är artigare när de träffar nya människor än vad rika personer är, enligt en rapport i Psychological Science. I en studie av författare visade det sig att de med mindre inkomster var bättre på ögonkontakt och lättsamma samtal med främlingar än vad de välbärgade författarna var. De senare uppträdde i stället oförskämt och nervöst.
Enligt Dacher Keltner som skrivit boken Born to be good anstränger sig män med lägre inkomster mer i sociala sammanhang eftersom det är ett sätt att knyta (livs) viktiga kontakter. Undermedvetet kanske rika män inte tror att de behöver anstränga sig.

Han stöttar dig i din karriär
Rika män kan upplevas som sexistiska jämfört med mindre välbärgade män. Enligt Beth Livingstone vid universitetet i Cornell handlar det om alfa-hannar som tycker att det är mannens plikt att till exempel försörja familjen. Män med lägre inkomster tenderar och sin sida att stötta sin partner.
- Par som uppmuntrar varandra att uppnå sina professionella drömmar tenderar att bli lyckligare, säger Marriage makeover-författaren Joshua Coleman.

Han ger dig fantastiskt sex
En mindre välbärgad man kommer att anstränga sig för att göra succé i sänghalmen. Enligt Bethany Marshall som skrivit boken Deal Breakers kommer han att anstränga sig för att vinna kvinnans hjärta så att hon inte lämnar honom. Har han inte råd med lyxiga dejter kommer han däremot sikta på att vara en mästare i sängen, säger Bethany Marshall i Womens health.

http://www.expressen.se/sex/1.1965474/mindre-rik-man-ger-dig-battre-sex


Så vad tycker ni om ett?
Låter det trovärdigt eller ännu mer skit från populistiska tidskrifter?

Spana också in: