Forumet - Mineralfoundation eller annan "lätt" efterlyses!

Mineralfoundation eller annan "lätt" efterlyses!

122 0 26
Det kan hända att det finns någon tråd om detta redan, men alla jag hittade när jag sökte var låsta och därmed, i mina ögon, inaktuella.

Det är ju sommar på gång och som den tonårsflicka jag fortfarande är har jag en ganska "ojämn" hy - är gultonad, men har en knallröd näsa, ytliga blodkärl vid käklinjen och annat crap som jag gärna döljer. På vintern brukar jag använda moussefoundation men det känns lite för tungt i ansiktet, speciellt när temperaturen stiger.

Har ni något bra tips på något ganska heltäckande men ändå lätt och prisvärt? [cute]
Avgudar ​​Estée Lauders (använder varje dag och den räcker typ fem månader) och hade inga klagomål på ​​iD bareminerals förutom priset. Testade ​​Diors vid tillfälle också och den är hur mysig som helst (men det är inte priset haha)

​​L'oréal har en såndär som är bra för pengarna men köp för guds skull en annan borste än den som hör till så slipper du få ansiktet avskrapat varje gång du ska applicera.

​​Cliniques är verkligt värdelös, som ett tips.

Spana också in:

timeisrunningout:

Jooo, vet vad det är. Men är inte det jättedyrt? Och hur länge räcker 1 sats eller vad man ska kalla det?


finns en väska man kan köpa första gången så får man alla redskap, primer, concealer och foundation... kostar typ 600, sedan köper man ny concealer och foundation och det går kanske på 300 kr tillsammans och är större än d i startväskan
Lounge fact:

ap, primer, concealer och foundation... kostar typ 600, sedan köper man ny concealer och foundation och det går kanske på 300 kr tillsammans och är större än d i startväskan


Kollade på deras sida och jag tror att jag kör på det, även fast det känns lite B när det är en tv-shop-produkt, men ändå! Har bara hört gott om det typ.

Finns det i affär eller måste man beställa över nätet? [sad]
timeisrunningout:

Kollade på deras sida och jag tror att jag kör på det, även fast det känns lite B när det är en tv-shop-produkt, men ändå! Har bara hört gott om det typ.


tvshop är ju bara återförsäljare, och dess dåliga rykte kan verkligen inte kan stå för denna produkt [crazy]

timeisrunningout:

Finns det i affär eller måste man beställa över nätet? [sad]


du beställer på sheercover.se, om du beställer bagen kommer du automatiskt att läggas in på en prenumeration hos dem, alltså att de kommer fortsätta skicka, men så fort du fått bagen så ring och säg upp abonnemanget, är inga problem och då får du inget mer.

ska du beställa bagen?
timeisrunningout:

Jag tror det! Hoppas de skickar till Åland (ska beställa från den finska sidan förstås) bara :C


gör d säkert [crazy]

startpaketet är jättebra men förutom d tkr jag d är värt att ha en bra fuktkräm för ansiktet också.. det kanske du redan har. så en bra fuktkräm + deras primer på d är bra grund för sminket