Forumet - Mini maria

Mini maria

1499 0 9
Hej, ska till mini maria för att jag testat röka något bloss hasch och rökt några gånger, ca 10 gånger. Tycker det är värdelöst att gå dit när jag endå inte kommer göra det igen! Är då under 18, och ska på ett möte på mini maria. Vad ska jag säga för att övertyga dem på mini maria att jag inte gör det men bara har testat? 

3meano: Hej, ska till mini maria för att jag testat röka något bloss hasch och rökt några gånger, ca 10 gånger. Tycker det är värdelöst att gå dit när jag endå inte kommer göra det igen! Är då under 18, och ska på ett möte på mini maria. Vad ska jag säga för att övertyga dem på mini maria att jag inte gör det men bara har testat? 
Vill du inte dit? Finns det bevis för att du har gjort det? Säg att du blev pressad att göra det och att det inte ska hända igen.
ljug. säg (som nämnt) att du blev pressad till det av dina vänner eller ta det bara och säg sanningen. det är inte ett helvete hos mini maria om du bara rökt på 10 gånger. du kommer ju ändå komma ut nån dag. men göm det bättre nästa gång om du provar igen

Spana också in: