Forumet - Minipiller

Minipiller

1205 0 4

Hej folk! Jag kommer att börja använda minipiller pga mitt dumma blodtryck. Så nu undrar jag om någon här har nån erfarenhet av det? Hur funkar det för er? Har ni upplevt några problem/biverkningar? Upplever ni det som ett säkert preventivmedel? Läst på vissa sidor att det inte är lika säkert så jag blir lite orolig. :(

Senast ändrad 19 Jun 2013, 11:17 av André Vifot Haas

Vet att du och jag redan har diskuterat det har vid ett par tillfallen, men sager det igen. Minipiller funkade inte for mig eftersom att de gav mig jattekonstiga humorsvangningar. Jag vaxlade liksom mellan att vara jatteledsen och asforbannad hela tiden. 

Men det ar ju inte alls sakert att du far samma biverkningar! Har du pratat med din lakare om att du ar orolig?


terrormat: Men det ar ju inte alls sakert att du far samma biverkningar! Har du pratat med din lakare om att du ar orolig?
Jaa, men hon sa att det inte var nån fara och förklarade allt osv. Men känns ändå osäkert. Antagligen för att det är nytt liksom. Ugh :( jag vet inte, jag tror inte jag är så hormonkänslig så förhoppningsvis blir jag inte ett vrak. Haha. :(

Spana också in:

Jag äter minipiller. Funkade jättebra i början! Man tar ett piller varje dag, samma tid. Tog jag lite för sent så kunde jag få lite mens. (Vissa får så, vissa får mens som vanligt och andra lite då och då) Men skydded minskar inte om du inte är mer än 15 timmar för sen. 

nu har jag dock lite planer på att byta, pga får mens lite då och då ändå av nån anledning. Detta är ganska irriterande! Det är ytterst lite, så det stör mig ej i vardagen. Men, det är lite halvläskigt om man villa sova naken med nån och sådär.. 

Fast ska nog ge det en chans till, och äta pillerna på precis rätt minut ett tag för att se om det blir skillnad!