Forumet - Minskad matlust av p-piller?

Minskad matlust av p-piller?

2210 0 8
Man hör ju om ökad matlust hos många som äter p-piller, och dee första 2 veckorna hade jag också det. Men förra söndagen när jag började på den första gula tabletten (är på min första karta) så mådde jag dåligt den dagen, kände mig yr och hade ingen speciell matlust sen. Nu har et gått mer än en vecka och jag har fortfarande ingen matlust ,mår bara illa när jag äter, även om jag känner att jag är hungrig och jag längtar efter att kunna ÄTA!!!!
Känner mig även yr när jag står upp och till och med lite när jag sitter ner, kan vara så att jag har influensan bara för jag har varit hemma från skolan ett par dagar p.g.a förkyldning.
Jag undrar bara om det kan ha något med p-pillerna att göra, eftersom det började så lägligt när jag började på de gula tabletterna.

Långt inlägg, inte meningen [smile]

Spana också in:

Imoon:

Slutade med att jag gick ner 15kg på knappt 3 veckor


Oj [cry] det vill jag absolut inte vara med om...

Imoon:

Om jag vore du skulle jag prata med min läkare.


Jo, fast ibland känns det bättre.. jag smyger ner och tar mig en macka eller frukt då och då, blir så otroligt hungrig emellanåt. Intalar mig att det snart går över... men man vet ju aldrig :/

Imoon:

Väldigt... [rolleyes]


Haha, jag märkte att det inte var så långt när jag väl skickade iväg det, men kändes långt när jag bara satt och skrev och skrev [smile]