Forumet - Minus 3ggr.

Minus 3ggr.

1419 0 18
Hej!
Jo jag skrev ett inlägg för lite mer än 1 månad sedan om att jag hade haft sex med en kille och redan dagen efter känt mig illamående osv. Det gör jag än.
Har haft magkatarr sen i Mars och det började gå över i slutet av Juli/början av augusti. Men dagen efter vi hade haft sex (17 september hade vi sex) så började jag redan må jätte illa. Och det har hållt i sig.
Jag har tagit tre olika test. Det första tog jag exakt 2 veckor efter vi hade haft sex, det andra tog jag när mensen skulle komma (den var inte så mycket försenad), och tredje tog jag nu i fredags.
Jag har fått negativt på alla tre testen. Men finns det en chans att jag är gravid ändå? Jag är fortfarande orolig eftersom att det började precis efter vi hade haft oskyddat sex.
Eller kan det vara något annat som håller på?
Jag har ont i båda äggstockarna till och från, ont i ryggen ibland, hungrig osv. Kissar gör jag nog inte mer och brösten känns som vanligt. Men min avföring är konstig sen dess. Det kommer i princip bara små pluppar och nästan ingenting alls. Och jag bajsar inte så ofta nu heller..
Vad tror ni?

Spana också in:

sofia1989:

WaterTiger: Va? Vad menar du nu? :)


Hälften skämt och hälften seriöst. :) Men man kan få "fickor" av gas i magen om man har otur,som bara sitter där och gör ont istället för att pysa ut som de ska.kebu12:

Om du som tjej mår så illa efter sex, då skall du bara veta hur det är för en kille. Man mår aldrig så dåligt som när man haft sex med en tjej[sad]


Jag brukar sätta mig med en kniv och muttra "att lida är att leva" varje gång.
sofia1989:

WaterTiger: Ah okej, hur får man bort de då? Eller ska jag besöka en läkare för det?


Losec/omeprazol (Magmediciner,receptfria) kan lugna ner magen, men med alla andra symptom och smärtor du beskriver så är det bättre att gå till en läkare och ta reda exakt på vad det är, ifall det nu är något särskilt.