Forumet - Missar jag mycket om jag inte är med på studentkryssningen?

Missar jag mycket om jag inte är med på studentkryssningen?

650 0 2
Saken är att jag har absolut ingen att åka med eller bo med, och jag kan ju inte vara där själv. Skulle vilja åka så hemsk mycket men det går bara inte. Och jag brukar höra överallt om att det är Sveriges största studentfest, om att det är ett minne för livet och sådant kommer aldrig hända igen. Och såklart ser det ut så, att det finns ingenting som är som studentkryssningen, och om man ej är med missar man oerhört mycket. Hur är det egentligen?

Kommentarer (2)

  1. Det e väl inte så dumt att åka själv eller?

  2. Så risken att bli våldtagen är endast ett påhitt och existerar inte?

Tråden har 2 svar. Sortera efter:
Klart du kan åka själv om du vill verkligen vara med på kryssningen. Jag och några vänner brukade åka på Mondaybar som jag antar är ungefär likadant och det var roligt att bara träffa nytt folk. På festkryssningar brukar många ha öppna dörrar så det är väldigt ofta bara okej att gå in och umgås ett tag. En av mina bättre vänner träffade jag när han var ensam på en kryssning och vi hade riktigt skoj tillsammans.
Vet inte, min klass har tänkt dra till rhodos och bo på hotell eller något skit där vilket tydligen kostar över 11.000 kr. Finns inte en chans att jag följer med och slösar 11k för att åka till grekland haha.

Angående kryssning vet jag inte. Jag hade inte ens en aning om att man "brukar" åka på studentkryssningar eller studentresor innan jag fick höra att folk i klassen skulle helt plötsligt boka skit till rhodos.