Forumet - Misshandlad bara för att hjälpa en kompis...

Misshandlad bara för att hjälpa en kompis...

5390 0 87
Hej, jag blev medlem på denna sida för att kanske få kontakt med andra som har blivit misshandlade. Vill gärna prata om de. Folk har sagt att en bra väg från att komma ur en traumatisk upplevelse är att prata om den...

Jag har väldigt svårt att sova nu förtiden, kan inte sluta tänka på valborg 2009...

Det var när jag och några kompisar skulle träffa 2 andra på stan. Efter ett tag så kom de fram ett gäng. både svenskar och invandrare... några av "oss" började gå där ifrån medans jag och 3 till stannade för att en kille började kaxxa sig mot min kompis... vi tänkte ju inte bara lämna honom där med 12 stycken arga fulla "gangsters"... jag tittade bort ett ögonblick. sen när jag tittade tebax så låg min kompis ner och dom började sparka/slå min kompis som var chanslös då sprang alla mina kompisar iväg jag och han som blev misshandlad var kvar. jag bestämmde mig för att göra någonting... jag är ganska kraftig av mig så jag visste väl att jag kunde göra nån "skada" iallafall så jag tog tag i 2 av dom som stog med ryggen mot mig... slängde dom bakåt och skrek åt dom. Den ena släppte sin glasflaska som jag inte sett att han hade.

dom hade slutat sparka min kompis... dom stirrade på mig nu... min kompis visste inte vad som hade hänt, mer än att dom hade slutat så han tog sin chans å sprang därifrån..då var det min tur..
fick en glasflaska i huvet å sparkar och slag i magen...

Dom som hade sprungit iväg hade nu kommit tebax och stog på ett "säkert" avstånd och tittade på... Efter ett tag slutade dom, det var en kille som gick iväg för att hämta en sten jag såg min chans å sprang därifrån...smärtor i hela kroppen...en sten landade 1 - 1.5 meter ifrån mig jag fick panik och jag tror jag aldrig har sprungit så fort i hela mitt liv!!! efter kanske 200 meter däckar jag å sen vacknar jag upp på sjukhuset 5 timmar senare.


Nu har jag anmält, polisen kände igen dom sen tidigare, Men nu har jag ett problem kvar... rättegång och jag har INGEN som vill vittna ... inte ens min kompis som jag troligt vis räddade från större skador....

oj! blev lite långt...

skriv gärna nån kommentar om du läst detta.... Hej

Spana också in:

Jag var med om en liknande händelse för några år sedan, om än något mildare. Det började med att jag försökte hjälpa en kompis från att hamna i ett bråk - jag hindrade en kille från att slå honom med ett baseballträ. När jag och några vänner senare samma dag kom tillbaka till skolan efter lunchrasten möttes vi av ett stort gäng som var ute efter gengäld. I förvirringen som uppstod i detta var jag så klart dum nog att avvika och gå min egen väg, varefter jag lockade efter mig hela hopen. Lyckligtvis kom jag undan med blotta förskräckelsen: en kille fällde krokben på mig och jag fick liggandes motta några slag mot ansiktet, men precis i rättan tid kom en lärare och lugnade situationen. Av mina vänner, som var fyra stycken, var det bara en som vågade ingripa.

Det blev några samta med polisen efter det, men jag valde i stället att försöka hålla en dialog med gänget. Eftersom vi gick i samma skola underlättades detta och de flesta av dem var resonliga.
Bylund_Bylund:

jag har INGEN som vill vittna ... inte ens min kompis som jag troligt vis räddade från större skador....


Fyfan vilka jävla vidriga fjollor.

lilleman29:

va äre för kompisar som springer när ens kompis blir nedslagen ?


Inga kompisar iallafall.

Fan vad sur jag blir när jag hör om sådant här, vem fan i helvette går ifrån om ens vän blir misshandlad.. Om man nu har gjort det är väl vittna det minsta man kan göra.

Hälsa dina vänner att de är svin och att om de blir misshandlade så skall de ej förvänta sig hjälp.