Forumet - Misshandlade tårar

Misshandlade tårar

322 0 17
Det handlar om en tjej, Nadja som just fyllt 15 år. Hon bor i huddinge i en liten röd stuga ute i skogen. Hon bor med sin mamma Sara och Saras nya kille. Den ända Nadja har där ute i skgen är Sippo, hennes livfulla , alltid glada svarta labrador. Sara bryr sig inte om vad Nadja tar sig till eller gör och Saras kille Fredrik, låtsas som om hon inte finns. Både hennes mamma och Fredrik knuffar ut henne ur deras liv, dom vill leva ett eget liv.

Jag vrider mig i sängen och hör hur Sippo gnyr nere på golvet. Jag drar täcket av mig och sätter mig upp. Sippo gnry och börjar genast kraffsa på dörren när jag stiger upp ur sängen. Jag har ett litet trångt rum där knappt jag får plats att leva.
En liten garderob, säng, ett skriv bord och två stolar. Mer har jag inte plats med. Resten av mina grejjer står kvar hos pappa, min pappa som reste till USA med en billig slampa.
Sippo kraffsar och gnyr och jag blir tvungen att öppna dörren för att slippa hans gnäll. Han tassar in till köket och sätter sig bestämt framför matskålen. Jag drar på mig en stor varm tröjja och ett par tajta jeans. Bara för att jag bor här i skogen kan jag väl se vettig ut ?
Jag drar borsten några varv genom mitt tunna svarta hår och sedan sminkar jag mig snabbt och kollar mig i spgelen. Den stora spegeln som hänger där på garderobsdörren.
Jag är smal, lång och, ful?

Spana också in: