Forumet - misshandlat av min flickvän

misshandlat av min flickvän

2471 0 38
Har ett jobbigt problem som de flesta nog aldrig hört talas om. Jag inte klarar av det här längre och behöver skriva av mig so here goes;

Är 23 år, har en tjej som snart är 19, vi har varit tillsammans i snart 2 år nu. Bor tillsammans i en lägenhet sen 7 månader tillbaka. Ingen utomstående vet om detta och tror ingen har någon misstanke. På ytan är vi som vilket par som helst, kysser varandra när vi är ute, har romantiska middagar, går på bio och umgås med vänner ofta. Men när vi är ensamma ändrar hon sig helt. Hon blir väldigt lätt vresig och inte alls lika mjuk och snäll som när vi är ute, det är som att vi helt byter roller då jag inte veta hur jag ska hantera henne.

Sedan 2 månader tillbaka har denna vresiga attityd övergått till fysiskt våld, inget gulligt rollspel eller någon sensuell lek utan ren och skär misshandel.

Är som sagt 4 år äldre än henne och ni kanske tror att jag är en mes som inte vågar göra något tillbaka, så är inte fallet. Saken är den att hon är jävligt stark för att vara en tjej, har inte en chans att göra något motstånd och de få gångerna jag gör det blir misshandeln bara värre. Har vid 2 tillfällen besökt akuten pga. detta.

Har försökt prata med henne om detta, men så fort jag tar upp det så stirrar hon argsint på mig och ger mig en smäll, vet fan inte vad jag ska göra. Ligger ofta sömnlös om nätterna och tänker på vad fan jag ska göra.

Låter kanske sjukt men älskar henne vansinnigt mycket, polisanmäla är inget alternativ och att prata med vänner och bekanta klarar jag inte av. Skäms jättemycket över detta och skriver därför här om råd, att 'komma ut ur garderoben' om detta finns inte.

Har funderat på att börja gymma för att bli starkare och kunna kontrollera henne men tror bara det skulle sluta med att hon gör samma sak ev. slår mig tills jag slutar.

Seriöst vad fan ska jag ta mig till, klarar inte av detta längre. Att bli slagen av den människa jag älskar mest krossar mitt hjärta. HJÄLP

Spana också in:

Lämna henne. Du behöver inte polisanmäla henne om du inte vill (fast det hade varit bra - hon kan ju fortsätta med detta beteende mot andra människor senare i livet) men att lämna henne är nog det enda du kan göra, om det inte går att prata med henne och om du inte kan leva med det.
Ställ ett ultimatum. Antingen så bokar hon tid hos en psykolog för att lära sig att hantera sina aggressioner/psykiska störningar eller så lämnar du henne.

Älskar hon dig på riktigt så inser hon att varken du eller hon mår bra av att leva sådär. Om inte, jaa... varför stanna kvar hos någon som inte bryr sig om dig? Dumpa idioten och inse att du förtjänar någon vars prioritet inte är att skada dig fysiskt/psykiskt.
Lämna henne omedelbart. Förhållandet är extremt destruktivt för er båda och ingen av er kommer att kunna leva välmående eller leda normala liv om det fortsätter.
Känner inte till några exakta siffror, men detta att som man bli misshandlad av sin kvinnliga partner är inte så ovanligt som man kanske kunde tro.
Du är med andra ord inte ensam.

stentuff:

fullt logiskt i att klappa tillbaka.


Killen nämnde att han inte är kapabel. Dessutom handlar det förmodligen om mer än fysisk misshandel.
Ditt förslag är förövrigt det minst attraktiva oavsett om man är kapabel att bruka våld eller ej, eftersom det ju föder mer våld vilket på sikt kommer förstöra deras liv, deras potentiella barns liv yada yada.
illusion:

Seriöst vad fan ska jag ta mig till


Människor som slår behöver proffesionell hjälp, hon kommer bara bli mer våldsam ju längre du väntar med att anmäla.

Om du inte vill göra slut MÅSTE du se till att hon får behandling av en psykolog. Du hjälper ingen genom att vänta, lämna henne eller ta tag i problemet, men vänta INTE.

Det finns ingen anledning på jorden att acceptera misshandel och det finns hjälp att få, du är bara orättvis mot både dig själv och din tjej om du inte gör något åt saken!
jag tycker detta är så jävla synd, hela situationen. det ska inte behöva bli såhär. känner med dig, som de övriga tycker jag du ska lämna henne. nu kanske det känns som en sak du inte ens kan sätta dig in och överväga överhuvudtaget, men iallafall tycker jag att det var bra att du skrev här, nästa steg kanske är att söka sig till någon sorts samtal? någon oberoende part som inte är vän eller förälder etc. jag tror det skulle vara bra att (som du sa) prata av dig lite, hos någon som kan sånna här saker lite bättre än sånna man hittar (eller hur jag ska skriva) på internet oftast kan. sen vad ni kommer fram till är en annan sak, kanske att du ska prova ett nytt sätt elelr så kommer ni helt enkelt fram till att du ska lämna henne. om det blir så komemr det bli svårt men efter ett tag när allt lugnat ner sig så kommer det nog kännas bara och som det rätta att göra. sånna här beteenden är svåra att ändra på, iallafall har jag aldrig hört om någon som har klarat ut det. så duvet så kan du alltid slänga iväg ett pm till mig, behöver inte vara om detta eller något speciellt alls. ta hand om dig och lycka till :)
illusion:

Seriöst vad fan ska jag ta mig till, klarar inte av detta längre. Att bli slagen av den människa jag älskar mest krossar mitt hjärta. HJÄLP


En kvinna som är starkare än en jämngammal man? det här är för fan ett brott mot mänskligheten. Jag är helt allvarlig. Slå sönder henne med ett verktyg och lämna henne sen. Fyfan, bara tanken att en tjej är starkare än mig stör hela min kropp. Äckligt, ett av dom få sakerna på internet som faktiskt rör mig... negativt.

Men sen har jag jävligt svårt för att tro det också, kvinnor brukar överskatta hur starka dom är och det finns män som gör det också. Hade jag vart du hade jag slagit sönder henne om hon höll på sådär, men jag är helt övertygad om att vi har olika inställningar till sånt här. Jag slår inte heller tjejer men det här skulle vara ett undantag. Dessutom blir jag bara värre ju mer nån håller på... man kan inte slå mig tills jag slutar sålänge min kropp fortfarande fungerar.

Men hur i hela helvete kan du vara svagare än henne? det kan inte vara så. Måste vara nåt annat.