Forumet - Missnöjd med nötblandningen

Missnöjd med nötblandningen

267 0 25
Idag skulle jag fira att jag varit duktig och ordentlig på senaste tiden. Denna belöning skulle ske i form av något ätbart. En upplevelsepresent till mig själv. Därför gick jag med bestämda steg fram till naturgodiset och valde omsorgsfullt diverse nötter.

Observera att jag enbart valde nötter och var inte mycket till övers för diverse förrädiska "snacks" med yoghurtöverdrag. Duktigheten jag skulle fira införlivades i mitt val. Jag var ett med min egen självbelåtenhet.

Väl hemma tittade jag på en fotbollsmatch med en galen arab i hörlurarna samtidigt som jag åt dessa nötter. Och just där, i soffan, märker jag att dessa...majskorn är förjävliga och att jag köpt jätte mycket av dem. Hela kvällen bestod i att identifiera och avlägna dessa...majskorn från resten av nötmixen. Jag skapade ett nötauschwitz.

Det jag vill komma till är att jag är sjukt missnöjd över var som kunde varit en perfekt symbios av pixelirad pirat-stream och dessa skalförsedda salta skatter. Fan.

Spana också in:

Lounge:

tråkigt :(((

du borde gå till en mack o köpa ngt jättegott nytt


ska sova nu så nä.


Capture:

Nötblandningar brukar vara en besvikelse. Köper man färdigblandat är det alltid något i man inte vill ha, typ mandel eller russin.


fast det här var självplock. dåligt att man inte får smaka innan.
Lounge:

eller bara jordnötter


[y]
Rävpojken:

haha vadå [blush]


lät som du absolut inte menade det, men det kanske du gjorde =) jag blev iaf berörd djupt

Rävpojken:

"även om man gör sitt bästa hela tiden och försöker försöker så kan allt gå åt helvete på en sekund ändå, livet är ett skämt"

en djup existensiell kris med andra ord... ni andra satt och snackade om pizzan jag lyssnade inte ens.. jag var förlorad....


gubbeeeeeeeeeeeeen. du borde lära dig att acceptera golv!
Lounge:

lät som du absolut inte menade det, men det kanske du gjorde =) jag blev iaf berörd djupt


jag menade det! [blush]

Lounge:

gubbeeeeeeeeeeeeen. du borde lära dig att acceptera golv!


haha ja har inget emot golv, jag åt väl den sen tror jag.

var "typ" seriös nyss men var inte särskilt berörd av det egentligen, det är ju old news liksom [cute]