Forumet - mitt ex hotar att ta livet av sig

mitt ex hotar att ta livet av sig

780 0 21
För en vecka sen snackade jag med en vän om bilar (vi är skitnördar) men sen började han prata om att han mådde dåligt och hade gjort självmordsförsök. Sen frågade han om vi skulle bli tsm och jag sa typ: nja, jag vet inte. Då sa han att han skulle ta självmord så då sa jag att vi kunde väll bli ihop.

Men 2 dagar senare ångrade jag mig och när jag sa att jag bara ville vara vän med honom blev han helt hysterisk. Han sa att han skulle gå ner i källaren och hämta ett hagelgevär och skjuta sig.
I 1,5 timme satt jag och försökte lugna ner honom men ha sa bara: du vet va du kan göra Filip för att förhindra att jag dör.
Sen satte han på sin webbcam och visade en fällkniv och drog den genom håret och sa att jag skulle skära upp armen på sig.

Nu är han lugn och hen ber om ursäkt hela tden men jag har blockat honom från skype för jag orkar inte med honom. Men hur kan jag lita på honom att han inte skadar sig? Jag har jättemycket ångest och är rädd och orolig hela tiden.

Spana också in:

SweGuy:

hans mamma och pappa skulle döda honom om de visste att han var gay.


Okay, låt oss säga som såhär då.. Han avslöjar att han är gay, föräldrarna hans blir förbannade, han skjuter huvudet av sig med hagelbössan & inga blir lidande? Eller skulle du mot all förmodan känna dig skyldig?
S3ON:

Okay, låt oss säga som såhär då.. Han avslöjar att han är gay, dem blir förbannade, han skjuter huvudet av sig med hagelbössan & inga blir lidande? Eller skulle du mot all förmodan känna dig skyldig?


jag skulle få ta livet av mig för jag skulle få så mycket skuld känslor så jag skulle inte orka
SweGuy:

alla som känner mig skulle inte kunna gå vidare i livet


Då är vi tillbaks på ruta ett igen.. [sad] Försök att få honom till att gå och snacka med en psykolog eller dylikt, kan inte vara lätt det där när hans föräldrar inte accepterar hans sexualitet.. Mycket känslor han håller inom sig förmodligen.. [sad]
S3ON:

Då är vi tillbaks på ruta ett igen.. Försök att få honom till att gå och snacka med en psykolog eller dylikt, kan inte vara lätt det där när hans föräldrar inte accepterar hans sexualitet.. Mycket känslor han håller inom sig förmodligen..


men jag har erbjudit honom all hjälp att få. Han blir helt hysterisk när jag säger att han ska prata med nån som kan hjälpa honom.
Asså jag har brutit kontakten med honom efter som min kurator sagt att jag inte ska försöka hjälpa honom mera.
Förstår hur du känner! Har varit i en liknande sits.. Men personen gjorde aldrig något, och han mår ganska bra idag, iaf betydligt mycket bättre än vad han gjorde då!!

Om han verkligen ville ta livet av sig så tror jag att han skulle gjort de direkt! Jag tror bara att han vill ha din uppmärksamhet! Folk som tar livet av sig säger det oftast inte till någon utan bara gör de!
Tycker att du ska fortsätta ignorera han och om han nu skulle ta livet av sig så ska du verkligen inte klandra dig eller ta åt dig skulden! Personen måste ha några psykiska fel om han tar livet av sig pga. detta!
De ordnar sig! [smile]
har egen erfarrnhet v sånt där, fast jag är den självmordsbegnägna typen..
mitt ex, som fortfarande bryr sig om mig men han är sju år äldre å jag e bara 17.. bestämde sig för att vi bordebryta kontakten ör han tycker att det inte borde vara EN människa som är ansvarig över ett helt liv.
jag tycker dock det är HELT fel det är NU jag behöver honom då han e deeda som fått mig att inte ta livet av mig. men ur hans perspektiv (ditt) så är det oco förståeligt... mitt ex sa att han ibte klarae av det. visst han skulle va orolig att jag gjorde något (när vi skulle bryta kobtakten för fjärde gången) men de va typ de enda sättet å han hoppades på att jag skulle fortsätta kämpa

så mitt tips... bryt inte kontakten med honom, låt er glida isär istället å hör i te av dej lika ofta.. då har han dej ju fortfarande