Forumet - Mitt ex och tjejkompis ska röka på ihop?

Mitt ex och tjejkompis ska röka på ihop?

382 0 3
Imorse skrev min tjejkompis till mig och frågade vad jag skulle tycka om hon och mitt ex skulle röka på tillsammans. Bara dem två. Jag gör inte sådant själv men jag fick genast en klump i magen. Hon skrev också att anledningen till att hon frågar är för att hon ”inte vill gå bakom ryggen på mig”. Hon frågade också om min och hans relation - om den var bra eller dålig. Senast förra helgen drack han och jag öl tillsammans så vi kommer bra överens men han är också en känslig punkt för mig för det är den killen som betytt allra mest för mig.
—————
 Mitt ex och min tjejkompis känner varandra endast genom mig, annars har de aldrig träffats/umgåtts och de känner inte varandra särskilt bra för den delen heller. Hon försäkrade mig att inget kommer att hända och hon är sugen på att röka på och hon känner ingen annan som håller på med gräs. Först sa jag att det var okej för att inte verka oskön men jag kunde inte släppa klumpen i magen.
—————
 Tillslut skrev jag att jag inte är okej med det. Grejen är att hon nyligen gjort slut med sin kille och när jag backade började hon skylla på det, att hon bara vill ”slippa tänka”. Måste hon göra det med mitt ex då? tänker jag. Grejen är att mitt ex var otrogen mot mig och min tjejkompis har kysst andra killar på krogen framför sin föredetting. Jag litar inte på deras omdöme, särskilt inte när de är påverkade.
—————
Jag skrev flera gånger att jag inte var bekväm med det hela men istället behandlade hon mina känslor som luft och fortsatte bara prata om hur sårad hon är och att hon behöver det här. Jag frågade sedan om hon bara kunde köpa av mitt ex och sedan röka på själv men då fick jag ingen respons. Hon fortsatte bara återigen skriva om hur ledsen hon är över sitt egna break-up. 

Hur tänker ni kring det här? Överdriver jag eller har jag rätt att känna så som jag gör? Tycker hon är väldigt respektlös mot mig för jag skulle aldrig umgås med hennes ex på det sättet och då var jag ändå deras ”matchmaker” eftersom båda är vänner till mig.
Kasta ner henne från ett tak så ä allt bra igenGlad. Nä men blir arg på sånt beteende att hålla på och behandla andras känslor som luft.. Är man en riktig kompis så låter man bli den andras ex SPECIELLT om personen inte är redo att se sitt ex ihop med nån annan. Och även om man är redo för att se hen me en annans så ksk d fortfarande är sårande för personen om kompisen är den * nya*