Forumet - Mitt ex's kompis

Mitt ex's kompis

279 0 2
Hej hörrni!
Jag har aldrig skrivit här förut, och jag vet egentligen inte riktigt hur det fungerar, men let's give it a try.
Jag har ett problem (som kanske egentligen bara är ett problem om man gör det till ett problem), och skulle gärna höra era tankar/erfarenheter.

Så, kortfattat: Jag var tillsammans med en kille, det kändes aldrig riktigt helt rätt (för mig) och tog därför slut redan efter ca 3 månader. Nu har det bara gått 1,5 månader och jag har börjat prata mycket med en killkompis (som även är kompis med mitt ex). Helt oförutsägbart så har vi nu börjat utveckla känslor för varandra, och det känns på ett helt annorlunda sätt, på rätt sätt tror jag. Men, det finns många saker som gör det här krångligt förstås. Lixom, det känns som att det har gått alldeles för kort tid sen mitt förra förhållande, jag vet att det sårar mitt ex (som är en jättefin och jättesnäll person ):) och jag vet att det kommer att påverka, om inte förstöra killarnas vänskap. Jag vill absolut inte vara den där tjejen som skapar drama och förstör vänskaper, det känns bara jättefel, men samtidigt så känns det minns lika fel att skjuta undan den andra killen när vi båda tycker om varandra. Han säger att han hellre väljer mig än deras vänskap, men det känns också awful, för tänk om det visar sig att vi inte heller funkar? Tänk om jag ändrar mig, och så har jag bara sabbat saker i onödan? Ugh. Vet inte om jag tänker för mycket.

Har ni varit med om något liknande? Hur skulle ni reagera om erat ex gick vidare på det sättet så snabbt? Vems känslor ska jag prioritera först? Känns omöjligt att göra alla nöjda i den här situationen. </3

Inga kommentarer

Tråden har 2 svar. Sortera efter:

Bästa svaret

Varför måste de bli ovänner? Antar du har gjort slut med ditt ex på riktigt och typ förklarat att det helt enkelt inte funkar.

Den nya killen låter också jävligt desperat om han är beredd att sluta deras vänskap över en tjej han har känt i några veckor bara...