Forumet - Mitt första analsex gick lite fel :(

Mitt första analsex gick lite fel :(

16288 0 135
Okej, inte legitimt analsex. Jag använde en dildo.
Jag hade bajsat tidigare, så jag trodde det var "safe", som det heter, att pilla upp en lila dildo i analen. Trädde på en kondom för säkerhetsskull (ifall jag skulle vilja byta hål [wink][wink][wink]) och lyckades få in den.

Det gör egentligen inte speciellt ont, även om jag känner att ringmuskeln utgör en liten barriär och dessutom känner jag mig oerhört bajsnödig när jag har pressat in den lite. Det är normalt kan jag tänka mig, det känns som man är på väg att förlösa en bajskorv, uppenbarligen!

Så blev det faktiskt ganska skönt, även om jag blev lite kissnödig också (bajsnödighetskänslan försvann). Kändes som att jag skulle få sprutorgasm. Nånstans mitt i det hela bestämmer jag mig för att ta ut dildon, eftersom jag får en oroväckande känsla. Så jag drar ut den utan problem, ser brunt klegg på den och bara "men wtf" och går på toa. Där får jag till en rungande mök och sen bajsar jag lite.

Men nu har jag fått smak för att ha en lila dildo i röven, så jag försöker torka mig bäst jag kan (sticker upp bomullstops i rumpan för att checka att det inte är bajsrester där). Enda grejen är att jag har börjat blöda lite (men det gör jag ibland när jag bajsar också, jag kanske har hemorrojder eller nåt).

Så går jag tillbaka till min porr och onanerar och rumppullar mig lite. Så kom jag förstås, men efteråt märkte jag att det återigen var bajs på kondomen :( Jag börjar känna mig lite äcklad nu, men gick bara och avlossade den obligatoriska rungande möken och kastade kondomerna (ok, jag ljög jag märkte att det var bajs på kådisen redan första gången jag prövade rumppullande igen, och sen bytte jag kondom och sen blev det bajs på den också så jag bytte igen).

Min första analsex-upplevelse var lite väl bajsig. Vill pröva på riktigt nu, men vågar inte pga bajsrisken. :S

Berätta om er första analsex upplevelse!

Spana också in:

Shrimpy_:

Okej, inte legitimt analsex. Jag använde en dildo


hej shrimpy.
Diggar dig som gillar få den i analen. Haha...jo. D är precis som en tidigare person sa angående analsex. Äter du lite sämre. För mycket kött, pasta å snabbmat så får du en ämnesomsättning som gör att du lätt får "s-kidd-marks"....din mage mår sämre å det blir aldrig riktigt super rent i tarmen.

Vill du att en kille ska kunna knulla dig besiningslöst i rumpan utan att det garanterat kommer något på hans kuk så får du ställa om kosten att äta mer antioxiderande ämnen..så som grönsaker...dämpa kött inflödet och dricka mycket.

Sen skå ska du se att brundelen blir mindre. Å det är inte äckligt. Är man killen som får sätta på en tjej i ändan..så är de inte sån stor grej me d du pratar om. D är saker man får leva med....till en viss gräns [cool]