Forumet - Mitt hår vill inte mer [cry]

Mitt hår vill inte mer [cry]

2453 0 59

Spana också in:

Geigerzähler:

Vad är balsammetoden? Jag använder alltid balsam. [no-no]


Du slutar med uttorkande, trasiggörande schampo och tvättar bara snälla balsam utan silikoner och mineraloljor som bara finns till för att dölja det schampot ställt till med. Det fungerar faktiskt att göra rent med bara balsam för väldigt många, och eftersom man slutar torka ut hårbotten behöver man inte ens tvätta håret lika ofta eftersom hårbotten slipper producera talg för att kompensera uttorkningen. Ska vara jättebra för lockigt hår.

http://lockig.se/forum/viewtopic.php?t=1436
http://lockig.se/forum/viewtopic.php?t=1729
Ögon i en plåthink:

Meh. Klipp synthitlerfrisyr. För övrigt tror jag ej, att du sett mig.


Blandade ihop dig med annan, är trött. [zzz] Tror inte ens att den personen är UMare. [blush]

Oväntad:

Du slutar med uttorkande, trasiggörande schampo och använder bara snälla balsam utan silikoner och mineraloljor som bara finns till för att dölja det schampot ställt till med.


Har testat det när jag var rödhårig fungerade lite, ska försöka igen.

Oväntad:

Ska vara jättebra för lockigt hår.


Jag har raaakt med liiiite självfall. [n]
Geigerzähler:

Har testat det när jag var rödhårig fungerade lite, ska försöka igen.


Det är jätteviktigt att du tvättar ditt hår med ett schampo utan silikon och mineraloljor men med SLS (starkt uttorkade och rengörande ämne) en sista gång (två schamponeringar på samma gång för ultimat effekt) innan du börjar med bara balsam. Sedan ska du ha "godkända" balsam som också är utan silikon och mineraloljor, finns jättebra listor på lockig.se. Men detta kanske du redan visste.

Geigerzähler:

Jag har raaakt med liiiite självfall. [n]


Okej, tyckte det såg lockigt ut. Har också rakt hår. Jag har precis börjat med denna metod, men jag har i alla fall inte använt schampo sedan i tisdags utan bara tvättat ett par gånger med balsam, och det är fortfarande oflottigt och fräscht. Känns dessutom mycket mer mjukt, men det kan ju eventuellt vara inbillning.