Forumet - Mitt inlägg i välfärds debatten! (Mycket bra!)

Mitt inlägg i välfärds debatten! (Mycket bra!)

322 0 24

Spana också in:

Fy fan:

Alla tar pengar ifrån varandra. Man kan säga att skolan tar pengar ifrån pensionärerna också. Fast i grund och botten är det politikerna. [party]


Skolan är nödvändig. Ligister är inte nödvändiga.

Nintendo:

Precis lika sant som att extremhögern också gör det när de gör busiga saker. [rolleyes]
Alla extreminister kostar samhället pengar när de gör våldsamma saker [smile]


Jovisst, men nu handlade denna tråden om extremvänstern eller hur? Och min erfarenhet säger att det är extremvänstern som startar bråk och större bråk oftare än extremhögern.
sikkos:

Skolan är nödvändig.quote]

Knappast så att alla skattepengar som går till skolorna används på nödvändiga sätt. Speciellt inte med tanke på hur många som hoppar av/skolkar och ändå får/fått studiemedel.

sikkos:

Ligister är inte nödvändiga.


Vad folk anser är ligister är subjektivt.
Fy fan:

Vad folk anser är ligister är subjektivt.


Det argumentet brukar komma från de som sympatiserar med, eller är ligister. Men nej, det är det inte. Slå upp det i en ordbok eller i NE så ska du få se definitionen.

Att vara delaktig i ett upplopp som leder till att det rivs upp och kastas gatstenar mot andra människor och att en stadsdel delvis förstörs innebär att man är ligist OCH kriminell. Det finns bara två ord för det.. Fy fan.
sikkos:

Att vara delaktig i ett upplopp som leder till att det rivs upp och kastas gatstenar mot andra människor och att en stadsdel delvis förstörs innebär att man är ligist OCH kriminell.


Det där är ju inte sant faktiskt. I sådana fall är måga invandrare "ligister" som söker politiskt asyl. Sedan beror det ju på ifall de som är i upploppet vinner eller ej precis som i en revolution, det är ju aldrig vinnarna som är ligister.

sikkos:

Det finns bara två ord för det.. Fy fan.


Personangrepp.
Fy fan:

I sådana fall är måga invandrare "ligister" som söker politiskt asyl.


Precis! En ligist är en som förstör för andra, genom att te x riva upp gatstenar och vandalisera och ha sönder en massa saker på offentliga platser. Skattebetalarna får betala.. så man förstår ju varför socialister vill ha högre skattesatser eftersom att de representerar ligismen i Sverige.

Fy fan:

Personangrepp.


Att säga "Fy fan" åt "ligism" är inget personangrepp.[zzz]