Forumet - Mitt lilla projekt!

Mitt lilla projekt!

202 0 15

Spana också in:

Astaroth:

antar att med den kommentaren du skrev inte allt gillar metal överhuvudtaget?


Älskar metal. Men skit är skit oavsett genre. [shake]

För att utveckla då.

Video: Kass as fuck, då den känns som en typisk lol-video ett gäng kompisar slängde ihop på en dag. Där hälften av klippen finns där på grund av att någon sagt "vore det inte kul om..?" Det ena klippet har inget med det förra att göra och klippet efter det är taget random från ingenstans.

Låt: Ett praktexempel på skitgrowl. Att göra om väletablerade pop-låtar till growl, lyckas som max 1 av 10 gånger. Låten är väldigt monotonisk och det blir inte mycket förändring i melodin. Det enda i låten som är halvbra är gitarrsolot i mitten, där det dessutom låter som om killen spelar fel.
Hej, låten är helt okej och soft att lyssna på, jag och min pojkvän skrattade inte... Antar att det är black metal ni spelar eller något liknande, dessutom såg corpse paintet missanpassat ut. Det var snyggt om det hade varit en annan låt och en annan video. Musiken låter lite lamt till "sången" (som det inte var något fel på) så om ni hade dragit på mer och gjort musiken tyngre utan att ta bort melodin vore det super.

Videon var kass, antar att ni inte hållt på med film så mycket innan? Bilderna har inte så mycket med varandra att göra utan ni kunde ha byggt ihop videon mer. Att stå stilla utomhus i flera sekunder är aldrig kul att titta på (om det inte är i en bra video där det hjälper till att få fram någon känsla eller så). Vissa saker såg bättre ut än annat och dessvärre tycker jag att det är ganska lamt när större delen av videon går ut på att ni står och spelar rakt upp och ner. En sak som såg bra ut var det brinnande korset, men vad hade det att göra med att ni stod och hoppade i snön?

Hoppas ni inte tar illa upp eller något, vill bara hjälpa.