Forumet - Mitt liv blev kanske just förstört....

Mitt liv blev kanske just förstört....

7917 0 305
Pappa kommer in i mitt rum, han säger att han läst mina msn konversationer och vet att jag tagit lsd och cannabis..

Han säger att jag ska ut härifrån när jag är 18, att han aldrig vill ha någon kontakt med mig igen. Mamma gråter och säger nej, nej, nej...

Pappa stormar in och ut ur mitt rum, skäller på mig. Säger att min mamma har svagt psyke och kommer ta livet av sig, det kommer jag med för eller senare.

Det ser ganska mörkt ut just nu...

Vad fan ska jag göra? [sad]

[Svar av typen "Skyll dig själv" eller "Hahaha" tags bort, vänligen skriv inte dylikt. Alex må möjligen kunna ha skulden för det hela, men det är inte trådens syfte och av den situation han vekar ha hamnat i att dömma så kommer inga 'skyll dig själv' i världen att åstadkomma något annat än att irritera folk, varför sådant undanbedes. /Hampie]

Spana också in:

Stinky_alex:

Vad fan ska jag göra? [sad]


Finns det någon kompis du kan sticka hem till? Försök att packa lite kläder och stanna där i några dagar tills allt har lugnat ner sig. Såklart de är upprörda nu men de kommer säkert lugna ner sig om några dar.

1. Jag antar att jag ska skriva "ta inte droger" här.
2. Sopa igen spåren efter dig om du tvunget måste ta droger, men det vet du väl nu.

Kommer de tvinga dig att ta pissprov och så?
Stinky_alex:

Japp... Vi var just på Grannens 50-års fest och de sköt upp det tills efter... Nu är de båda lite påverkade och mamma som blev lite full ligger som sagt och gråter i sin säng.....


Fan alltså... tycker att du ska ringa och prata med någon som du kan sova hos eller något, jobbigt att vara hemma vid sånt här, även om det måste redas ut så finns det bättre tillfällen.
Paaatrik___:

Okej, du måste ju ha någonstans att ta vägen, har du någon kompis du vet att du kanske skulle kunna få bo hos? iaf den närmaste tiden


Sagitta:

Fan alltså... tycker att du ska ringa och prata med någon som du kan sova hos eller något, jobbigt att vara hemma vid sånt här, även om det måste redas ut så finns det bättre tillfällen.


Tror jag ska.... Försöka ignorerade och leva på som vanligt....
Stinky_alex:

Just nu verkar pappa iaf som om han skiter fullständigt i det. "Jag är död för honom". Jag har nog inga större problem att hålla mig borta från droger....


Jo, men även om de säger hårda saker nu så är det inte säkert att de menar det. De är ju bara oroliga för dig och besvikna nu. Det ordnar sig, de lugnar ner sig. Lycka till med allt.
Stinky_alex:

Det ser ganska mörkt ut just nu...


Det är två år och att han är sur nu är ju en för-stunden-reaktion: men du kan nog inte förvänta dig att du skall få något förtroende framöver.

Antagligen kommer de vara skitsura på dig ett tag framöver, men det får du leva med. Jag tror inte din far kommer hålla kvar vid 'du skall ut när du är 18' om han inte är en rysligt känslokall typ, antagligen var det bara något han sade i stundens hetta. Det kommer säkert lugna ned sig till i morgon.

Uhm... är de onyktra somnar de förhoppningsvis nog snart och då får du sova lite du med. Hett tips: Lösenord på skärmsläckaren.