Forumet - Mitt liv. Då&Nu

Mitt liv. Då&Nu

787 2 13
Under 2011, blev jag retad för hur jag talade i skolan och även på fritiden i vissa tillfällen. Jag läspar och gör det än. Ni som ej vet vad det menas, det är då iallafall talfel rättare sagt. Jag våga ej prata i skolan pga det. Jag redovisa aldrig för klassen för jag var och är blyg ännu. Då menar jag ej den 'söta' typen av blyg. Jag var och är väldigt blyg då jag ej är bakom skärmen. 
Under 2013-2015 blev jag kallad för stum flickan eftersom jag ej prata. Men sedan då det var dags för klassresa så vågade jag ge mig på att prata med en vän jag hade 'fått' mig. Resten av klassen blev chockad då jag prata. Dessutom under 2013-2015 var jag mobbad för jag ej hade samma 'stil' som de andra, hade ej de populära sakerna, var den 'fula' typen.
Under sommarlovet innan jag började i Högstadiet så önskade jag att jag skulle ha vänner, ej vara den mobbade flickan. Men som så, alla önskningar kan ej slå in..
Under sommaren gjorde jag något jag ångrade grovt..  Jag skulle skämta lite och vara rolig. Så jag lade upp en Video då jag 'twerkar' till låten "Twerk it like Miley". 
Då jag börjar Högstadiet, redan första dagen. Blev jag mobbad pga videon jag lade ut. De hånade mig, de skrattade åt mig, de terra mig, de spotta på mig och de sade massa elaka ord till mig. I årkurs 7 och 8 så blev jag slagen.
Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag mådde så dåligt och jag våga ej prata med någon vuxen om det.
Jag gick in i en depression. Självmordstankar, ångest, panik, oro, ledsen, besviken och arg. 
Jag förändrades, mitt liv förändrades. Förr var jag gladare än vad jag var i Högstadiet. Jag förlorade mitt självförtroende totalt och idag är självförtroendet ganska dåligt.
Jag grät mig till sömns varenda natt. 
Jag skar upp min kropp, jag klippte av allt mitt hår, jag straffa mig själv. Jag fick självskadebeteende..
Jag rökte vanligt och grönt, Jag drack  alkohol, jag lät äldre män sexuellt trakassera mig, jag skar mig. 
Mobbningen tog nästan helt  slut 2018. Än idag kan det hända att jag skär mig då det är mycket som hänt runt omkring m.m
Jag röker vanligt än, jag är med äldre män än och jag dricker alkohol än. 
Under högstadiet så gick jag på möten med socialen, BUP och kurator. Jag går till  Bup än pga stora konflikter i familjen.
Men en sak kan jag säga. Jag mår så satans mycket bättre nu än vad jag gjorde Då!
Det finns så mycket jag ej tagit med i texten, just to let you know.

Spana också in:

Otroligt hemskt att du har fått uppleva detta.
Hoppas att livet blir bättre och försök att styra upp livet. 
Ett hett tips är att du börjar leta efter ett nytt umgänge. Det är så lätt att förstöra framtiden med fel människor, har varit på glid själv men jag tog mig i kragen när jag var 16.
Du lever bara en gång, så gör något roligt och något du kommer tacka dig själv för när du blir äldre.