Forumet - Mitt liv suger, det gör de verkligen.

Mitt liv suger, det gör de verkligen.

3910 0 56
Jag har varit utseende beroende hela mitt liv, till och med före puberteten. Min vardag börjar med att kolla mig i toalett spegeln. Och att man tar med toalett spegeln till olika rum. För att kolla hur man ser ut i olika ljus. I skolan går jag säkert varannan lektion till toan (För att kolla spegeln) Blir väldigt orolig när jag inte vet hur man ser ut utanför toan. När man inte har en spegel att kolla i. Kan tycka ibland att alla är snyggare än mig. Jag skulle aldrig kunna tänka att jag ser bra ut. Om jag inte kollar samtidigt som någon annan i en spegel, så kan jag inte avgöra om man ser bra ut.

Och de här med tjejer. Jag har ALDRIG haft en tjej, eller kysst en tjej [n] Jag börjar tro att jag har socialfobi, faktiskt. Jag skrattar aldrig, umgås aldrig. Är en riktig "outside" på rasterna.


Kan skriva mina tankar under en dag: Va ful jag är idag, i det här bra ljuset som min mamma till och med ser bra ut i. Tänk hur ful jag kommer var i dåligt ljus. *På lektionen* Ingen tjej kollar på mig, men dom kollar och pratar med x. *Rasterna* Va snygg hon var, henne ska jag undvika att kolla och prata med. *Lunchen* Kollar upp lite snabbt och ser mig omkring, om någon kollar på mig. Så är min dag i skolan. Det känns som att man aldrig skulle få en tjej. Blir så svettig om händer,fötter,armhålor. Och att hon skulle ändra sig direkt hon fick se mina bristningar, och känna min hemska andedräkt. Eller höra mitt hemska skratt. Snälla hjälp mig någon. Mår så dåligt över mitt liv, snälla inga oseriösa svar, tack.
jag mår också dåligt och mitt liv är också bajs. alla mina vänner tar studenten till sommaren men jar går bara första året i gymnasiet (har gått om 2 år pga frånvaro) och kommer inte klarar det den här gången heller. har heller aldrig haft en tjej men det kan bero på att jag föraktar människor ifall de så lite som lyssnar på dåig musik

hur du mig gnälla om allt?

du ska dock få ett tips kompis

SKIT I UTSEENDET!!!!!!!!!!!!!!! går du runt och tänker på skiten blir det ju bara värre. tror du alla är perfekta eller? alla svettas vi och alla har vi dålig andedräkt ibland. käka tuggummi och använd deoderant.

och jag fattar inte din dag i skolan? vill du att tjejer ska kolla på dig eller vad? vill du få kontakt med nån så kan fram och snacka med nån

Spana också in:

JMartinH:

Tränar ju en hel delpå gym. Så pratar gör man med folk.


Men då lider du i alla fall inte av socialfobi. Umgås med grabbarna på gymmet, fråga om någon har lust att hitta på något kul!

Och för att undvika spegeln: Skaffa en frisyr som du känner dig snygg i, köp dig en ny skjorta samt en god parfym.
internet:

det tror jag inte alls, du hade snarare frågat dig vad som är fel på dig, eftersom ingen annan vill umgås med dig. risken är stor att man då även skapar fel hos sig själv för att förklara läget.


Sådana tankar hade säkerligen dykt upp, men ensamhet är inte detsamma som att vara full av sig själv.