Forumet - Mitt stackars ps3.....

Mitt stackars ps3.....

171 0 10
Dan_the_ironman:

Vad fan är oddsen liksom


Alltså det här med elektronik som går sönder... under alla år har jag klarat mig från detta. Jag har hört om folk både vars tv-apparater och datorer havererat på diverse olika sätt. Det enda som någonsin havererat för mig är ett stycke bärbar dator. Och då har jag över åren ändå haft sex datorer eller nåt. Alla funkar fortfarande (utom ovan nämnda bärbara), dom blev bara föråldrade, för långsamma.

Jag har en tv från 92 - den funkar fortfarande... Och den är väldigt VÄLDIGT välanvänd! Vägrar köpa en ny innan den går sönder och tbh tycker jag att det vore dags snart[ops]

[love]

Spana också in:

Storchen84:

Jag har hört om folk både vars tv-apparater och datorer havererat på diverse olika sätt.


Datorer har pajjat för mig, men å andra sidan kan jag ju fixa det relativt enkelt själv. Förhoppningsvis kan jag laga mitt ps3 med, frågan är bara hur länge det håller isf.
Storchen84:

Inte om det är en bärbar och det är grafikkortet >_<


Bärbar kanna man hitta delar till på ebay, grafikkort är bara att byte precis som allt annat. Grafikkortet är en av de komponenter som skulle vara lättast att laga med tanke på att det skulle kunna vara kontakterna som pajjat till exempel så inget speciellt med det.