Aviseringar
Rensa alla

Mixade Signaler - Nu hatar hon mig


Ämnesstartare

Hej! Jag är ny på detta forumet, men jag behöver hjälp.


Jag träffade en fantastisk tjej på Instagram för några dagar sedan, vi började chatta och jag är nu oerhört förälskad i henne, jag sa det till henne, men hon visste inte hur hon kände för mig så vi bestämde att vi skulle vara vänner.

Sen så hade jag som idé att hon kunde lära känna mig mera genom att ställa lite frågor. Hon nappade på det, och frågade om jag var oskuld, vilket jag är.

Det var hon också. Sen frågade hon mig om jag har varit kär i någon, då sa jag igen att jag är kär i henne. Jag ställde samma fråga till henne, då sa hon att hon kanske är kär i mig.

Lite senare så frågade hon om jag nån gång hade velat ha sex med en speciell person. Jag hade ju lovat att inte ljuga, så jag ha att om hon hade bott närmre och om vi hade varit ihop så skulle jag kunna tänka mig att ha sex med henne (Hon bor många timmar bort).

Hon svarade då och sa att hon önskade att vi var grannar för då hade hon velat ha sex.

Sen helt plötsligt så skriver hon till mig och säger att hon inte vill vara tillsammans med mig och att hon inte vill höra av mig. Jag försökte fråga henne om något hade hänt, eller om jag hade gjort något.

Men det enda svaret jag fick var att hon skulle blocka mig.

Jag är otroligt kär i henne, och ena sekunden verkar hon gilla mig och andra sekunden säger hon åt mig att försvinna.
Hur ska jag tolka detta? Ska jag låta henne vara?

Jag är tacksam för all hjälp!

Update: Medans jag skrev detta så kommenterade hon på en av mina Instagram bilder.


   
Citera

Ni går väl lite väl fort fram här. Visst kan man flirta lite via nätet men det blir väl rätt konstigt om man ska köra på sådär höga växlar på en gång. Har ni kontakt något mer så ses först och ta en fika och se sedan var det leder. Ni känner ju inte varandra nu. 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ja, det gick väll alldeles för fort fram. Problemet är att jag bor i Skåne och hon i Småland, så det är svårt att träffas irl.


   
SvaraCitera

Oj, ni har gått väldigt fort fram och troligen skrämde det henne. Men eftersom hon kommenterade din instagram bild så kanske hon gillar dig ändå? Är ingen kärleksexpert men jag skulle rekommendera att ni tar det lugnt och skriver till varandra ett tag och sen bestämma en ny träff om någon vecka.


   
SvaraCitera