Forumet - Mixade Signaler - Nu hatar hon mig

Mixade Signaler - Nu hatar hon mig

712 0 3
Hej! Jag är ny på detta forumet, men jag behöver hjälp.
Jag träffade en fantastisk tjej på Instagram för några dagar sedan, vi började chatta och jag är nu oerhört förälskad i henne, jag sa det till henne, men hon visste inte hur hon kände för mig så vi bestämde att vi skulle vara vänner.

Sen så hade jag som idé att hon kunde lära känna mig mera genom att ställa lite frågor. Hon nappade på det, och frågade om jag var oskuld, vilket jag är.

Det var hon också. Sen frågade hon mig om jag har varit kär i någon, då sa jag igen att jag är kär i henne. Jag ställde samma fråga till henne, då sa hon att hon kanske är kär i mig.

Lite senare så frågade hon om jag nån gång hade velat ha sex med en speciell person. Jag hade ju lovat att inte ljuga, så jag ha att om hon hade bott närmre och om vi hade varit ihop så skulle jag kunna tänka mig att ha sex med henne (Hon bor många timmar bort).

Hon svarade då och sa att hon önskade att vi var grannar för då hade hon velat ha sex.

Sen helt plötsligt så skriver hon till mig och säger att hon inte vill vara tillsammans med mig och att hon inte vill höra av mig. Jag försökte fråga henne om något hade hänt, eller om jag hade gjort något.

Men det enda svaret jag fick var att hon skulle blocka mig.

Jag är otroligt kär i henne, och ena sekunden verkar hon gilla mig och andra sekunden säger hon åt mig att försvinna.
Hur ska jag tolka detta? Ska jag låta henne vara?

Jag är tacksam för all hjälp!

Update: Medans jag skrev detta så kommenterade hon på en av mina Instagram bilder.