Forumet - MMmmm bekräftelse från mig,.

MMmmm bekräftelse från mig,.

1567 0 91

Spana också in:

nubbie:

Jaaa!!! Vill ha kärlek ikväll.


Fina du. Träffade dig för första gången på min första tinyträff och tyckte om dig direkt. Du är så söt och fnissig och snäll och omtänksam och sådär genombra. Gillar dig massvis.

S3ON:

[love][blush]


Hej S3ON. Du har alltid varit rar mot mig och jag hoppas att jag varit rar tillbaka. Har nog ingenting ont att säga om dig alls, du är väldigt behaglig på forumet (bortsett från stalker-grejen jag läste, men jag planerar att förtränga det.)
elverpigen:

Ggive!!!!!!!!!!!!


Känner inte dig så bra, men vi har ändå haft några tillfällen då vi pratat privat och seriöst, och det har varit fint. Du ser mycket bra ut och det var kul att ses på Stockholms-träffen men ledsen att vi inte pratade mer.

dvärgkastarn:

Kööööööör för fan!


HEJ. Vi har setts en gång och inte pratat så mycket men jag gillar dig. Du är rolig och trevlig och bra drickarkompis (vilket jag prioriterar högt).
Nintendos BFF:

mmh vill ha[sad]


Tycker du är galet söt och rar och tycker att vi klickar bra som människor. Du får mig att skratta och gillar vin = världens bästa kombo. Gör så att du automatiskt hamnar högt på min gilla-lista.

höna:

gimme löv


Hej höna, ännu en favvo. Tycker du är sjukt snygg och sjukt skön som människa, lättsam och bra. Du har en lite "skiter i"-aura omkring dig som jag beundrar.
mrman:

Hej du är söt, säg nått om mig


Hej (tack). Vi är väl inte direkt bästa vänner, och det är okej. Vi har inte kommit så bra överrens, och det är också okej. Ibland klickar man inte. Uppskattar att din sliskighet minskat på forumet (så vitt jag sett).

Paseo:

ok hiih


Du är fasligt söt. Gillar att du har åsikter och står på dig när det kommer till dom. Lite knäpp på ett skönt vis, har lätt för att få folk att tycka om dig och bjuder på dig själv. Det är bra.