Forumet - MMOPRG utan FEE

MMOPRG utan FEE

391 0 36
Hampie:

Ragnarök Online har en gratsiserver som heter Valkyrie. Man kan dock köpa lite items som t.ex. gör att expandet går fortare för pengar. Men du kan spela och komma långt utan att punga ut en endaste krona.


Är det spelet bra då? Tänkte för många år sedan på att börja lira det lite men avstod av någon anledning. Kan vara kul att testa.

On topic: Maplestory är ett bra gratis MMORPG spel, IMO. Vet många andra som tycker att det är uselt men själv tycker jag att det är härlig känsla i det spelet och dessutom träffade jag väldigt skönt folk där. Dessverre har Nexon (dom som styr spelet) förstört det med vissa uppdateringar etc, men det är fortfarande roligt.

Spana också in:

Speltidning:

Har provat en hel del, nej.


Gissar på att du antingen är en grafik hora eller har ingen smak whatsoever.

Speltidning:

Tycker för övrigt att det är löjligt att bara spela MMOs som är gratis. Det är oftast inte mer än 100-150 kronor i månaden och MMOs håller mycket längre (Jag spelade WoW i typ 4 år) Om jag inte är fast i ett MMO så köper jag fler vanliga spel vilket faktiskt blir dyrare för mig.


Du spelade WoW i 4 år säger du? Vi antar att det kostar 100kr i månaden.

100 x 12 = 1200

1200 x 4 = 4800

Grattis. Du slösat 4800 kr på någonting när du kan ha haft minst lika roligt med ett gratis MMORPG.
Ungsynvinkel:

grafik hora


Nej

Ungsynvinkel:

har ingen smak whatsoever.


Mycket möjligt, men alla har olika åsikterUngsynvinkel:

Du spelade WoW i 4 år säger du? Vi antar att det kostar 100kr i månaden.


Jag spelade WoW under 4 år, spelade inte på några månader här och där.

Ungsynvinkel:

Grattis. Du slösat 4800 kr på någonting


Skulle jag ha köpt några vanliga spel istället, säg 2 per månad skulle det kosta betydligt merUngsynvinkel:

minst lika roligt med ett gratis MMORPG.


Just det är problemet, jag har provat alla möjliga gratis MMOs när jag har haft perioder som jag har tröttnat på WoW men har inte tyckt om något av dom, vissa har varit helt ok men inte tillräckligt.
RuneScape, många tycker att det suger, men inte jag, visst grafiken är kanske inte så jättebra (fast om man spelar på High Detail så är den rätt nice, fast jag tycker Low detail är roligare för jag har alltid spelat på det) och det är beroendeframkallande som fan.

Jag lirade i ett par månader innan jag skaffade members (kostar ca 40kr i månaden) men det är lätt värt det, har varit member ända sedan dess. (Det var för ett par år sen).
Ungsynvinkel:

Funderar på att ta upp mitt Maplestory spelade igen efter kanske 1-2 års paus. Var inne i brorsans rum igår och såg att han hade börjat lira det igen så fick en helt sjuk nostalgi kick. Ingen som är med mig att börja lira från scratch på en av de nya servrarna? [party]


Började spela på Kradia (EMS) för några veckor sedan. Spelade på Bera när den var nysläppt, men tröttnade då efter någon/några månader (detta var innan det fanns en myriad av quester och PQs). Piratklassen har just släppts i EMS, och jag måste faktiskt säga att det är ganska roligt. Några levlar där det inte finns någon party quest är fortfarande lite sega, men i övrigt så är det helt galet mycket enklare än förut.
Ungsynvinkel:

Jo, Piratklassen har jag testat, under min 1-2 års paus så spelade jag en vecka under den för att testa den nya klassen Pirate men tyckte den var ganska tråkig (GMS).


Ja, att spela som gunslinger är ganska tråkigt. Men brawler ska vara rätt bra. Själv spelar jag främst som Thunder Striker, så det är ju lite likt brawler, och det är väldigt roligt.

Ungsynvinkel:

Dock har det ju kommit ännu en ny klass i GMS som kanske kan vara rolig att testa.


Mjo, Arans. Spelar som sagt inte på GMS längre, så jag har inte provat dem, men enligt många så ska de vara rätt tråkiga - om än overpowered.

Ungsynvinkel:

Men är mer ute efter själva PQandet etc än att prova klasser. [bigsmile]


Spelar du på EMS (Kradia) så kan du få köra OPQ, CPQ eller LPQ med mig. [rolleyes] Jag har en level 52 Thunder Striker och en Level 32 (tror jag) Blaze Wizard.