Forumet - Mobbad av lärare

Mobbad av lärare

1433 0 16

Spana också in:

gyrostallrik:

Vad gör man om man tycker att man blir mobbad av lärare?


Du kan gå och prata med rektorn eller skolsköterskan och berätta för dem hur du upplever situationen. Du kan även berätta för en annan lärare. Ta gärna med dig en kompis om du tycker att det blir lite lättare då. Kanske har kompisen också upplevt att du blir mobbad av den här läraren? Lycka till!
Blev själv mobbad av en lärare när jag gick i 5&6:an.
Hon tvingade mig att sitta kvar på en stol när jag hade mens,till't mig att inte gå på toaletten.
Hon anklagade mig för att ha löss,skämmde ut mig för hela klassen,tvingade mig att åka hem.
Hon beskyllde mig för att ha stängt in en annan elev på en toalett fast i själva verket försökte ja hjälpa den eleven ut.
Hon var en riktik häxa och jag ångrar att jag aldrig anmälde henne.

Så de är vad du borde göra,anmäl honom/henne om du anser att de du uttsätts för är kränkande eller stötande.
Jag trodde också att jag var mobbad av lärare när jag gick på högstadiet, när jag blivit lite äldre inser jag att jag var en arrogant skitunge som förtjänade en dryg lärare. Ta en funderare på om läraren verkligen mobbar dig eller om du på något sätt borde ändra ditt eget beteende.(observera att jag inte påstår att TS skulle vara en arrogant skitunge som förtjänar att bli mobbad)
gyrostallrik:

Min lärare tycker inte om mig och behandlar mig orättvist


Vet inte om det är mobbing det vet du bäst själv men det är helt oacceptabelt när en lärare behandlar elever orättvist, gå till rektorn. Om inte rektorn gör någonting åt saken tycker jag att du ska göra en polisanmälan.