Forumet - mobbad av lärare?

mobbad av lärare?

494 0 17
tex. ja du jessica kan dsu säga vad detta är ? på franskan. Under en liten text frågade hon mig 5-6 gånger vad olika saker betydde. och jag blir ju rädd, för jag har erfarenhet av att om man svarar fel på hennes lektioner blir hon väldigt 'bitchig' och börjar himla med ögonen.

Hon favoriserar även elever. Om jag sitter '' snett'' på en stol eller har foten uppe på den så blir hon genast väldigt sur o arg. men om en Elin (favorit tjejen) sitter med foten på stolen så säger hon inget.

Denna läraren är väldigt gammal och trögfattad. hon glömmer oftast saker. Men jag kan inte skylla allt på henne visst är jag kaxig ibland ? men när man gör något fel så tar hon upp det framför heela klassen ocj frågar jag har ett bra ex.

Min mamma skulle hämta medicin till mig och för jag skulle veta när hon var på skolan så satte jag av ljudlöst. och glömde sätta på det igen. min telefon ringde på letionen och hon blev arg jag avbröt samtalet direkt. men ville inte pyssla med min mobil för hon skulle ta den. sen ringde den IGEN. då kom hon fram och tog den ifrån mig och sa inför hela klassen förstår ni varför jag vill ta den ?
hon är så orätvis. när en anna tjejs mobil ringde tog hon den inte.
jag hatar denna kvinna mest i hela världen


är detta mobbning ?

Spana också in:

JessicaA:

jo du har rätt, men det är svårt när man är psykiskt 'rädd' för vad de ska skrika i korridoren efter en oh sånt..


Hellre ha få bra än många dåliga kompisar. Om du är orolig för vad folk ska skrika umgås med dina kompisar ända fram tills du byggt upp en sådan självsäkerhet att du själv kan stå upp för dig själv. Eller bara mindfucka folk som går på dig. Får ofta tyst på de.
Blitzen:

Börja slicka röv


Oy! Man ska aldrig slicka lärarnas gamla, äckliga röv [mad]


JessicaA:

är detta mobbning ?


Jag går igenom likande just nu eller till och med värre faktiskt men jag ignorerar bara min lärare. Haha jag tror att det irriterar honom jävligt mycket att jag inte tar åt mig. Enda anledningen till att jag inte tjafsar tillbaka är för att han bestämmer mitt betyg men vänta bara till nästa år, då har jag inte honom längre och då jävlar ska han akta sig. Då blir krig! [mad]
Men nu får ni fan ta o ge er ........ Det är ju en jävla bitterfitta hon berättar om här och vi alla har någon gång haft en sådan äcklig lärare. Hon ska behandla situationer LIKA och det spelar ingen roll om hon gillar henne eller inte!

Jag skulle anmäla henne till rektorn och göra en big deal varje gång jag kände mig kränk av henne, då kanske hon slutar!