Forumet - Mobbad på nätet

Mobbad på nätet

122 0 11

Spana också in:

OptimusPrime:

Jag hörde nyligen talas om en som blivit mobbad på Internet och det fick mig att börja fundera. Det är så jäkla fegt att mobba någon när man sitter skyddad bakom en skärm. Det har aldrig hänt mig men finns det någon här som har upplevt detta?


aa, har nog hänt mig, min care-face kliade.

för jag bryr mig om vad idioter tycker om mig osv.
Hej! Mitt namn är Sophie och jag gör lite efterforskningar till en uppsats jag ska skriva som handlar om just nätmobbning. Skulle gärna höra lite vad ni tänker om just nätmobbning så jag får en grund att stå på. Vore extremt tacksam för alla tankar ni kan tänkas ha kring nätmobbning! Vilken roll tror ni tex anonymitet har för roll? Vad vilken roll har maktfrågan? Har en person som mobbar öve nätet större makt än en som mobbar i verkligheten? Och hur är det med tillgänligheten? Man kan ju, via nätet, i princip mobba vem som helst, när som helst. Hur tänker människor som "vågar" mobba någon via nätet för att det är anonymt och inte i verkligheten?
Skulle vara toppen om ni orkar skriva några rader om vad ni tänker och tycker om saken! Jag kommer inte ta med er i arbetet utan detta är för min egen skull.
MVH Sophie