Forumet - MOBBARE&MOBBADE KOLLA HIT!

MOBBARE&MOBBADE KOLLA HIT!

581 0 16
Jag har blivit retad hela mitt liv och senast var det en tjej som "mobbade" mig i sexan och nåt år tidigare och det tog knäcken på mig. Hon bröt ner mig totalt och sen jag började sjuan (går i åttan nu) håller jag på att bygga upp mitt självförtroende. JUst nu älskar jag mitt liv förutom en sak. Jag är aldrig med någon. Jag har "kompisar" i skolan men är aldrig med någon hemma. Jag hade en bästa kompis men under sommarlovet växte vi ifrån varandra. Eller hon växte ifrån mig. Det jag undrar nu är varför den här tjejen "mobbade" mig. Jag har frågat henne men hon sa som hon alltid gör "Jag har inte gjort något något." Jag frågade henne om hon iaf kunde säga förlåt men det kunde hon inte. Vad säger det om henne? Ni som mobbar. Varför gör ni det? Jag vill ha seriösa svar, ni kan vara anonyma. Ni som blir mobbade. Har ni någon ni kan prata med. Om inte hur klarar ni det?

Spana också in:

Ellini:

varför den här tjejen "mobbade" mig. Jag har frågat henne men hon sa som hon alltid gör "Jag har inte gjort något något." Jag frågade henne om hon iaf kunde säga förlåt men det kunde hon inte. Vad säger det om henne?


Jag gissar på att hon, liksom många som mobbar, var för självupptagen för att fatta allvaret i vad hon gjorde. Om hon inte fattade att det hon gjorde var mobbing vill hon inte heller erkänna det genom att be om förlåtelse. Strunta i personen!
Jag har erkänt för mig själv att jag har varit delaktig i mobbning mot en klasskompis i skolan och mitt enda svar är att man mobbar för bekräfta sin egen position. Tror inte nödvändigtvis att en mobbare måste ha egena erfarenheter utav att vara mobbad. Om man ville bli populär i småskolan var ju ett effektivt sätt att hitta på roliga öknamn som alla kunde skratta åt...inte så långt ifrån "survival of the fittest" så som jag tolkar det. Det är ingen ursäkt, jag ångrar att jag inte insåg vad jag gjorde men det är en förklaring!
Ellini:

Ni som mobbade. Varför gjorde ni det?


Jag var liten, idiot och tyckte det var roligt.

Ellini:

Ni som varit mobbade. Hade ni någon ni kunde prata med. Om inte hur klarade ni det?


De lärare som visste ville inte ge skolan dåligt rykte och sa därför inget.
Att jag blev mobbad bidrog till att jag fick bla social fobi och inte pallade att börja gymnasiet iår.
Har ett år ledigt från studier och försöker bli "frisk" från ÄS, självskadebeteende och social fobi...[party]