Forumet - Mobbing

Mobbing

241 0 18
Jag var på sjukhuset, släkting dog, man blev ju rätt förvånad eftersom man inte va beredd, så jag grina hela vägen hem. Men ingen fråga varför. Man känner sig alltid som ett spöke i samhället. Varför kan inte människor bry sig om varann?

Säg inte att jag är emo, men det kanske stämmer för jag försökte hänga mej igår i duschstången, men jag var för tung så hela helvetet rasa i golvet [bigsmile] Så kom polisen [tard]

Nu tappa jag tråden, varför är människor känslokalla?I denna stad bor det bara en riktig människa och det är jag, resten är robotar utan känslor för dom är helt neutrala i nyllet lite som pappfigurer.
Åk inte hit, sämsta staden i världen.

Spana också in:

Lounge fact:

ofta du skulle sitta här då då skulle du va på akutpsyk lille väön


Jag säger bara som det är, du får tro vad du vill, men du har aldrig gillat mej, vet det.

Men här blev man ju oxå mobbad igår, Macktorsken sa att jag skulle äta bajs och Åtta låste mej, det var då jag plocka fram snaran [bigsmile] ja faktiskt.
Men han har redan låste mej 470 gånger så det var inte direkt därför. Puss
smisk:

Så mycket "man


man: Ojda, försökte bara att inte låta personlig. Min farmor som jag bor hos 24/7 dog i förrgår. Hon hade brutit benet och låg på sjukjuset och jag skulle hälsa på henne, men alldeles innan jag in genom dörren sa de att hon var död, men hon var varm så jag tänkte inte så mkt på det. Men på vägen hem kom jag på att hon var död.

**

Jag har inga kompisar i den här fula staden. Hon får vara död och ha det skönt, men jag måste lida i 60 år till =/
Öviksborna är som ett slutet nätverk, omöjligt att ta sig in. Dom enda som hejar på en när man är ute och marscherar är dom 3-11 år som inte upptagits i de okänsliga skara än, faktiskt.
Jag brukar iof aldrig heja på någon heller det var kanske ett dumt exempel, men jag menar man kan inte bli kompis med en äldre person.

Jag är 26 år så tjejer i min egentliga ålder är rätt outhärdliga.

Men vem ska ta hand om mej nu? Jag kommer inlagd på nåt hem och nerdrogad säkert.
Därför tyckte jag att det var bäst att checka ut medans det fanns tid, men det gick som sagt dåligt. Om man ska dö kanske man ska planera det flera timmar i förväg, men ofta man orkar tänka så långt när man är jag.

Här blev man inte ett dugg mindre deprimerad. Ska kolla på porrfilm istället.
Och jag pma Åtta Lås min tråd när alla hånar mej, tror du han bryr sig?
Men jag ska muntra upp han med en present, fast jag är inte bajsnödig precis just nu, men kanske senare.[love]