Forumet - Mobil. :(

Mobil. :(

600 0 67
LillaSnigel:

:(((


André är för snål för att låta Åtta göra en onödig app [no-no]

Ne men ingen planerat att leka med sidan för mobilen.
Jag brukar trycka på Logga in. Vänta tills rutan dyker upp, trycka i rutan där jag ska skriva in anv.namnet. Skriver första bokstaven, då flyttas man lite bort från rutan, då skriver jag andra bokstaven och kommer automatiskt tillbaka.
Funkar bra.

Spana också in:

LillaSnigel:

jättejobbigt!!


Jag vet. [sad]

Tyvärr är det mycket som måste fixas på sajten. Och eftersom mobiltrafiken fortfarande är relativt låg så är mobilanpassning inte högsta prio just nu. Men jag ska kolla upp om inloggningen är något vi kan fixa med enkla medel, det skulle ju i alla fall hjälpa en del ...
Knarko:

Juste skulle vara kostsamt att fixa den mobilvänlig också tror jag man sagt


det är lite som att säga att det är för dyrt med säkerhetsanordningar i berg-och-dal-banor. det är liksom ingen ursäkt, antingen så gör man det rätt eller så lägger man ner hela projektet. om alla gjorde så skulle internet vara en bättre plats.

André Vifot Haas:

Och eftersom mobiltrafiken fortfarande är relativt låg


men gissa varför.
Tobbish:

Tanken slog mig också! För de riktigt trogna användarna vore det antagligen väldigt trevligt (och ytterligare ett hjälpmedel ner i träsket för de som ännu inte fattat charmen [rolleyes])


min laptop är numera i princip en um-maskin som bara drar ström helt i onödan, jag använder den inte till mycket mer än film och um-klickande.
Tobbish:

Det för mina tankar till en viss Sverker Olofsson:


en sann folkhjälte, som borde adlas. och framför allt så borde ums ägare ta åt sig av hans budskap. man ska inte behöva ha en dyr, energislösande specialmaskin för att använda ett forum. ungefär lika effektivt som om man skulle behöva faxa in sina inlägg.
Knarko:

Juste skulle vara kostsamt att fixa den mobilvänlig också tror jag man sagt


Det är kostsamt för skivbolagen att byta från CD-formatet med, men det skiter konsumenterna i för dem vill lyssna på musik i sina mobiler och ipods.

Min poäng är att en bra app skulle ge fler inloggningar = mer annonsintäkter. Ett forum som inte har mobilstöd har ju ganska svårt att växa i ett samhälle där trenden snabbt går mot mobila enheter.

André Vifot Haas:

eftersom mobiltrafiken fortfarande är relativt låg


Kan ju bero på att sidan knappt går att använda från mobila enheter..
Frippe96:

Kan ju bero på att sidan knappt går att använda från mobila enheter..


Fast det går, inte helt perfekt som det borde göra och alla funktioner funkar inte som på datorn, men det går att använda på mobila enheter.

Frippe96:

Det är kostsamt för skivbolagen att byta från CD-formatet med


Leijonsparf:

det är lite som att säga att det är för dyrt med säkerhetsanordningar i berg-och-dal-banor


Jag tycker inte riktigt man kan dra dem (eller andra liknande) jämförelserna med detta då de är viktiga och behövs i vardera bransch och de VET att det kommer att bli värt pengarna.

Om nu inte många användare efterfrågar att vi ska göra hemsidan mer duglig för mobila enheter så finns det inget behov för de som sköter om sidan att fixa med det.
Om det däremot finns en efterfrågan så blir det en annan femma. Man kan inte kasta pengarna i sjön.