Forumet - Mobil Kamera

Mobil Kamera

317 0 34
Är det så att man kan "nöta upp" sin mobil kamera? Nu är det så att i somras fick jag en ny mobil och fotade väldigt mycket (ca. 1800 bilder?) ute med bra resultat men nu i vinter så är kvalitén på bilderna ganska dåliga.

Nött upp kameran?

Spana också in:

XMinGrönaLampaÄrDödX:

Min mobilkamera blev också sämre, jag tror att det är för att det blir väldigt mycket repor. Men det beror såklart på hur mobilen är designad, vet ju inte om din kommer åt att bli repig.


Kameran sitter på framsidan av telefonen bredvid högtalaren ovanför skärmen. (om du vill se exakt, googla Samsung F300)

sry för särskrivning,
Den kameran saknar ju helt rörliga delar så har mycket svårt att tro att den skulle kunna bli sliten. Möjligen om du tappat den som sagt, men det krävs mycket för att något ska hända med en sådan. Du har inte gjort någon konstig inställning då? Typ ändrat exponeringstiden till väldigt lång och eller satt på mörkerläget?
Ey tjeften bryshor och sistrrarrrss, kameror kan visst bli slitna, prata inte om sånt ni inte vet nåt om yo!

Om jag minns rätt så finns det ett tunt lager plast framför sensorn som kan bli slitet med tiden eftersom det utsätts för ljus. Kan bli missfärgningar och skit som att bilderna skjuter iväg åt något håll. Är väl inte helt otänkbart att det kan göra att bilderna blir suddigare osv.

Låter lite tidigt men är väl möjligt att det redan händer eftersom mobilkameror suger röv.

Men iaf.

Jo, de kan slitas.