Forumet - Modansökan

Modansökan

685 0 37
UM:are, lyss!

Jag tror och hoppas att vi alla vid det här laget är medvetna om att vår kära samlingsplats på nätet den senaste tiden har degenererat. Orsakerna är många, men främst kan förfallet tillskrivas ett inflöde av s.k. "randoms". De negativa följderna av detta inflöde är uppenbara för oss alla. Det kan handla om allt från allmänt undermåligt trollande, till kaotiskt posthoreri av sällan skådad art och spridning.
Frågan vi alla bör ställa oss är följande: Är vi verkligen beredda att överlämna tyglarna till kommande generationer UM:are, när det UM vi alla med stolthet uppburit och älskat är på väg att gå under?

Många av oss har inte ryggrad nog att säga ifrån, att sätta ner foten och försöka stävja detta barbari, men jag har en omsorgsfullt utarbetad lösning att erbjuda er, en lösning vars direkta följd är den revolution vi alla hoppats på!
I egenskap av UM:s ledare och med ett antal trogna tjänare, kan jag, Hovnarren, fjättra de mörka elementen som hemsöker UM och leda oss in i en ny tid, så ljus att tusen supernovor ej kan mäta sig med den.
Överlämna den absoluta makten över UM till mig, och det blir en realitet!

Spana också in: