Forumet - Mode

Mode

801 1 2
Kan du inte hjälpa eller tycker jag bara är jobbigt, skriv inget. Så jag har svårt med mycket och en av det är att förstå mode, får ofta höra att jag ser "speciell ut" och fattar inte varför. Jag är tjej, trivs 95% i lösa tröjor, färgglada eller svarta. Mycket tomboy. Har ni tips på hur jag klä mig tomboy utan att det blir fel eller konstigt? Vilken affär har de här modet, tomboy alltså? Vet inte exakt hur jag ska formulera mig men hoppas ni fattar. 
Har du inget bra att säga skriv inget, tack.
Du kan få lite bilder från mig om du vill, jag försöker själv klä mig som tomboy rätt så ofta. Med inspiration från min managers tidigare mode då hon var hipster/emo. Hon hade tillexempel alltid sockarna ovanför baggyjeans, och lite sjöman stil på en del andra outfits. Jag tar gärna inspiration från dig med, om vi har något gemensamt Rodnar
Jag förstår inte varför man ska tycka nån ser speciell ut. Från min Lolita förening kan jag förstå det i vissa fall, men för inte så längesedan har jag gått på stan med tröjor som har vart alldeles för snygga att passa på mig, antagligen bara min ovana och nervositet. Istället för att säga någon är speciell, så ser inte ner på dem. Ge varandra förslag och jobba med på sin egen stil, då det finns många accessoarer att göra det enklare lite snyggare eller tvärtom. Man kan blanda ihop andra stilar till sin egen.