Forumet - Moderater gör hitlerhälsning

Moderater gör hitlerhälsning

965 0 67
Två styrelsemedlemmar ur Muf(Moderata ungdomsförbundet) Skellefteå har som kortet i länken nedan visar gjort hitlerhälsningar framför en tyskflagga.

Muf och moderaterna visar här sin rätta färg.
http://svt.se/2.33919/1.2609927/far_lamna_muf_efter_hitlerhalsning

Jag vet inte hur ni känner, men jag blir personligen väldigt skraj när vi nu har ännu ett till parti med klara nynazistiska kopplingar i riksdagen och inte råga på det...i regeringen. Vad tycker ni om det här?

Skicka ut hela bunten av dessa kräk ur landet, tack och adjö.
bullen:

Vad tycker ni om det här?


Du är paranoid, helt klart. Och helt i onödan.
Läst artikeln en gång till.. Detta handlar om 2 medlemmar i Skellefteå. De är inte representanter för hela MUF, och ännu mindre medlemmar [wink]

Ett tips är att faktiskt tänka efter lite när du läser en artikel [smile]. Fundera lite över hur verkligheten ser ut.
OF 5:

två medlemmar i ett ung


Zeppelin:

Du är paranoid, helt klar


Nu så är dessa två personer representanter för Muf och därigenom också sitt modersparti, detta speglar väldigt väl vad organisationerna har för åsikter. och att det är en lokal del av Muf visar, vad än toppolitkerna säger, vad deras gräsrötter tycker.

Spana också in:

bullen:

Nu så är dessa två personer representanter för Muf och därigenom också sitt modersparti, detta speglar väldigt väl vad organisationerna har för åsikter.


Nej, läs på lite innan du idiotförklarar dig själv helt och hållet [smile]
dazed:

Jag vill dock komma till MUFs försvar här å hävda att muf hatar alla inte bara zignerare, judar och bolsjeviker, dessutom låtsas dom vara good guys till skillnad från NSDAP. En klassisk nazist vet man iaf vart man har.


Jag blir alltid lika förtjust i dina typiska vänsterinriktade svar på tal som du ger. De säger liksom ingenting och man kan inte placera in dem någonstans där dem stämmer överens med verkligheten. Till exempel som i det här fallet.
bullen:

Jag vet inte hur ni känner, men jag blir personligen väldigt skraj när vi nu har ännu ett till parti med klara nynazistiska kopplingar i riksdagen och inte råga på det...i regeringen. Vad tycker ni om det här?


Det handlade om två bönder från norrland som gjorde en hitlerhälsning, det är inte samma sak som att ha nynazistiska kopplingar [rolleyes]
Zeppelin:

Jag blir alltid lika förtjust i dina typiska vänsterinriktade svar på tal som du ger. De säger liksom ingenting och man kan inte placera in dem någonstans där dem stämmer överens med verkligheten.


Nazisterna trodde iaf på volkgemeinschaft, ett slags folklig sammanhållning där alla skulle få det lite bättre undantaget judar, zigenare och någon mer. Moderaterna då vill bara skydda den svenska elitens intressen och sliter i sär sverige, ökade klyftor, segregation osv. NSDAP hade således ett mer komplett tänkande.
dazed:

Moderaterna då vill bara skydda den svenska elitens intressen och sliter i sär sverige, ökade klyftor, segregation osv. NSDAP hade således ett mer komplett tänkande.


Sen när.

Eftersom många av Sveriges befolkning inte riktigt klarar av det här med att arbeta och leva efter lika villkor så bidrar ju det i och för sig till en del ökade klyftor. Ja. [bigsmile]

Att jämföra NSDAP med Moderaterna bevisar din intelligens.. som jag inte beundrar.
Jag brukar heila lite ibland när läget gör det roligt. Det roliga i denna situationen är inte heilandet (för det är rätt fånigt att haka upp sig på öht egentligen, sure, kanske inte smart att ladda upp det) men det roliga är ju hur jävla blåst bruden är på sin blogg och säger saker som: "Jag kan inte vara rasist för jag känner ju Kim och han ÄLSKAR Afrika!"
Zeppelin:

Eftersom många av Sveriges befolkning inte riktigt klarar av det här med att arbeta och leva efter lika villkor så bidrar ju det i och för sig till en del ökade klyftor. Ja.


Trams, bra exempel på det folkförakt jag beskrev. Är man arbetslös så är man en samhällsparasit och suspekt fuskare. Samma sak om man drabbas av cancer. Är man svensk så står man också under ständig misstanke för terorbrott - detta är det enda sättet man kan tolka FRA-lagen som, buggning och övervakning av ens korrespondans utförs normalt bara om man står misstänkt för ett grövre brott.

Zeppelin:

Att jämföra NSDAP med Moderaterna bevisar din intelligens.. som jag inte beundrar.


Det var ju precis det som jag konstaterade att man inte kunde göra.
dazed:

Är man arbetslös så är man en samhällsparasit och suspekt fuskare. Samma sak om man drabbas av cancer.


Tycker du verkligen det? Eller menar du att Moderaterna anser det? För om så, så tyder det i bristande argumentationsteknik - för det är väldigt irriterande när människor lägger ord i mun på en.
dazed:

Är man svensk så står man också under ständig misstanke för terorbrott


Läs på hur FRA-lagen fungerar istället för att uttrycka dig så. Du är endast elak mot dig själv just nu.


dazed:

Det var ju precis det som jag konstaterade att man inte kunde göra.


Ändå så gjorde du det.