Forumet - Moderaternas nya "slogan"

Moderaternas nya "slogan"

2133 0 33

Spana också in:


Istechetvåpunktnoll:
Det är väl en nyansskillnad, från "nya arbetarpartiet" till "arbetarpartieT". Men jag förstår inte hur länge folk skall vara bekväma i att rösta på moderaterna i tron om en gynsammare arbetspolitik för gemene löntagare?

Det är väll ändå det retorik är tillför.. att få icke insatta att tro något positivt. Människor kommer att vara bekväma med syna sympatier tills att någon sakligt visar att dom är fel ute. Problemet är att ingen inom politiken verkar intresserade av den där sakligheten utan mer om gnällande och pajkastning.

Istechetvåpunktnoll:
Jo, jag kräver en utrensning i det Socialdemokratiska partiet, ideologiska värderingar måste prioriteras mera!!!!! (naturligtvis behöver det inte sked med våld, men typ förtidspensionering för alla ledande högersossar...eller något sådant)

Håkan var något slags hopp, han blev nedgjord ner till molekylnivå, det känns lönlöst att tro att sossarna kommer att kunna bidra med något av värde.

Nachac: Ett: Öppna käften.
Två: Ha idéer.
Tre: Vara villiga att diskutera dessa idéer.
Fyra: Vara villiga att avskaffa det de påstår sig vara emot.
Ett: De behöver inte. De kan vinna på avskyn mot regeringen, och om folk har låtit egoismen/den dåliga karaktären dominera så mycket under högerregeringen att de inte skulle stödja de högre skatter som krävs för att reparera välfärden, är det kanske lika bra - om man nu anser att välfärd är positivt. Två/Tre: Se ovan. Under förutsättning att de faktiskt har ovanstående idé. Fyra: Det håller jag med om, och det är osäkerheten - hur långt åt höger har de gått, och hur långt bara låtsas de ha gått för att de felaktigt tror att allmänheten har gått högerut? 

Istechetvåpunktnoll: ... och sedan kan man ju tillägga att Sossarna är så himla borgerliga av sig att de skulle behöva en nystart också. "Nya gamla sossarna" till seger 2014! osv.
Hjärta 
Men, ja: S gick nedåt då de gick åt höger, en lösning är inte denna mittenpolitik, Sverige är inte USA, Sverige har trots allt en majoritet av vänstersympati. 

Nachac: Man framstår inte som motsatsen genom att hötta med näven åt moderatförslag, men inte yrka på att avlägsna dem.
Jodå, det kan man nog framstå som, även om alla inte övertygas av det så kan nog majoriteten göra det, åtminstone få hoppet om det. Folk klamrar sig fast vid hoppet och utgår ifrån att resonemanget är: "De tror felaktigt att folk inte vill ha höga skatter för att reparera välfärden, därför döljer de att de vill införa dem för att folk inte vet sitt eget bästa, bra taktik!"