Forumet - moderatoransökan

moderatoransökan

142 0 12

Spana också in:

Underlig:

Fråga honom


Allt du får ut av det är att han gnäller om hur han inte gjort någonting ö.h.t. och hur han är helt oskyldig.

Tro mig, så är icke fallet. Bara det faktum att han postar de här ansökningarna påvisar (som vi redan vet) att han begått dataintrång. Vidare har han uppfört sig otroligt illa mot diverse användare, ringt till moderatorer och administratörer och bitchat, skapat en miljon dubbelkonton och en hel hög andra grejer. Vi har en tråd i modforumet där någon föreslog att han skulle få bli upplåst. Däri finns fler detaljer över all skit han gjort.
Kakaoxo:

länka


Bara att gå in där den vanliga um-chatten låg.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Åtta:

Allt du får ut av det är att han gnäller om hur han inte gjort någonting ö.h.t. och hur han är helt oskyldig.


Jajo.

Åtta:

Vi har en tråd i modforumet där någon föreslog att han skulle få bli upplåst. Däri finns fler detaljer över all skit han gjort.


Vill se den tråden.
Ganon är sen ett par år bannad permanent... snart 3 års jubileum.

Han blev bannad då för att han ständigt gav sig på personer och va en allmän asstard. Han har fått tusentals nya chanser men det tar 1 dag innan han börjar igen. Efter de sysslar han med annat, såsom ringa hem till folk sent på nätterna, hotar etc.

Att han har moderatoransökningarna från förra året är precis som Åtta säger bara bevis på att han begått dataintrång på någon av de e-posterna som dom blev vidarebefordrade till och visar att han inte är redo för att ens få en diskussion om att få en chans att vara på UM utan att bli låst.