Forumet - Modsen, mina bilder

Modsen, mina bilder

205 0 14
Jag vet inte om man ska prata med Danling eller hur man gör och eftersom UM segar för tillfället, ansåg jag att jag lika gärna kan skapa en tråd då det låg närmast.

Jag har bestämt mig för att ta bort alla mina bilder jag någonsin har lagt ut på UM på både paleface, harpyja och agitation.

Någon som kan berätta hur jag ska gå till väga eller helt enkelt bara fixa det åt mig?

Spana också in:

Bara Ta Allt:

Skrev ju iofs hur man gör. Leta upp bilden på denna hemsidan -> gå till inlägget i forumet -> anmäl och be modsen radera


Jo men jag har istället pratat med danling om det eftersom jag mer fler än tusen bilder eller liknande. Det är knappast att jag orkar sitta och anmäla dem.
agitation:

Jo men jag har istället pratat med danling om det eftersom jag mer fler än tusen bilder eller liknande. Det är knappast att jag orkar sitta och anmäla dem.


Ah okej.

Capture:

Bilderna finns kvar på Lajm även om man tagit bort dem på forumet.
Man måste alltså be Mario ta bort dem från Lajm.


Jaha, det visste jag inte. Då är det nog lättast att prata med Mario istället.
Capture:

Man måste alltså både radera från UM och sedan be Mario ställa in så att de bilder som inte finns på forumet inte visas på Lajm. [y]


Ah, aight. Kanske vore bra om UM lade till en liten text om att lajm finns så även nya medlemmar vet hur lätt det är att hitta alla bilder de lagt upp. Tydligen finns det en hel del här som inte förstår sig på vad ett öppet forum på Internet innebär och får moralpanik när de får veta. [crazy]
agitation:

Eller som bara helt enkelt inte orkar med det längre.


Orkar med vad exakt? Alla över 12 år borde ju själva fatta hur lätt det är att hitta bilder man lägger upp på ett öppet forum på Internet. Det samma gäller bilder man lägger upp på Bilddagboken, Facebook, och andra ställen. Lägger man upp bilder kommer folk man inte känner se dem, diskutera dem, osv. Klarar man inte det kanske man ska tänka lite innan man gör det. Finns ju hundratals fall där folk ofrivilligt hamnat på YouTube-videos eller liknande för att de inte tänkte sig för innan de lade upp bilden.