Forumet - Mödomshinnan

Mödomshinnan

243 0 17
Som de flesta välutbildade unga människor vet så är mödomshinnan ingen hinna, utan en krans av förtjockad hud.

RFSU vill således döpa om ordet mödomshinna till slidkrans, eftersom det gör att man inte missuppfattar ordet lika lätt. Jättebra!

Ett ljushuvud till sexolog säger: nej, jag tror inte slidkrans fungerar. vi borde döpa om det till någonting annat. några exempel skulle kunna vara "snipplåda och snipplucka".

JA! Vad bra att förlöjliga och puttinutta till det ännu mer! Hurra [mad] Och de orden gör verkligen att man förstår vad det handlar om för något!

Så, vad tycker ni att mödomshinna ska heta, om man får välja mellan alternativen ovan? (Jag tycker det ska heta laserninja.)

Spana också in:

Greger_EFG:

Eg är det ju inte så stor skillnad, den blockar ju fortfarande delvis "acess".


Jo, det är en jäkla skillnad. Många killar jag känner har berättat att de levde i tron om att de skulle vara tvungna att penetrera igenom en faktisk hinna, och tyckte det verkade skitläskigt. Dessutom skapar det missförstånd om att tjejen skall blöda första gången vilket inte alls behöver vara sant. Ordet "krans" ger mer en vision om att det är en trängre passage.
misfits:

Många killar jag känner har berättat att de levde i tron om att de skulle vara tvungna att penetrera igenom en faktisk hinna, och tyckte det verkade skitläskigt.


D e iof sant, men jag trodde bara tjejen va trångare och därför kunde blöda, för mycket friktion eller nått.

misfits:

Ordet "krans" ger mer en vision om att det är en trängre passage.


Interesting thought.

Indeed.

standby:

slidplåga tycker jag det ska heta iofs. Man vill bli av med skiten så fort som möjligt så man kan ha det bra, liksom.


Och ändå så pushar tjejer fram skiten flera år o romantiserar om det.

Rätt spec.