Forumet - Mödomshinnor

Mödomshinnor

6448 2 77

att tro på mödomshinnor är lite som att tro på tomten. när man är 30 år gammal

ps bestämde mig för att det var onödigt att ha tre alternativ så slog ihop "ja" med "retardknappen"

tror du på mödomshinnor?

Senast ändrad 23 Jan 2014, 08:38 av André Vifot Haas

honolulu: det heter mödomskrans, pga hinna är misleading, och det är något som finns. tolkade det som att det var det du syftade på med "mödomshinna", så jag röstade på "ja"

(skulle egentligen röstat nej pga ovanstående förklaring men ah)

det är ju ingen hinna som sagt (vilket man ju trodde att mödomshinnan var), utan snarare hudveck. dessutom så behöver inte ens vecken gå sönder när man har sex

Spana också in:

Ska vi sära på frågorna om vad som finns och inte finns i ett normalt hugg, från vad detta kallas för. Jag är med på att det inte är en hinna enligt god anatomi i och med att den bildas genom sk. apoptos och således inte lever. Dock är det väl att ta i att säga att den inte finns bara för att terminologin rent etymologiskt är fel.

Nitroglycerin betyder rent kemiskt ett helt annat ämne än sprängämnet som kallas så. Dock skulle man ju inte säga att det inte existerar, utan att det har fel namn.

Det finns dock folk som har det 4 realz, väldigt ovanligt men kransen är då ihopväxt så att det är stopp och belägg. Dock täcker den sällan hela "öppningen" (om ens någon gång, då skulle de ju explodera efter några mensar) utan brukar vara som en remsa som går tvärs över,