Forumet - Mördad av spelkontakt

Mördad av spelkontakt

530 0 50
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6175535.ab

Undrar vad hon hade ninjat från honom ??[surprised][surprised]

Typiskt Aftonbladet att skriva;
"Men på nätterna hade Erika ytterligare en passion. Då satte hon sig framför datorn med ett headset på huvudet och steg in i ”World of warcrafts” våldsamma värld."

Det kommer sluta med att de skyller på datorspelets innehåll för att hon mördades.

Har ni träffat någon genom datorspelande någon gång?

Jag har träffat många, bl a gamla CS-klanen HLO på diverse lan runt om i landet... hör och häpna, utan att bli mördad irl!! [bigsmile]

Spana också in:

emery:

Alltid tyckte att det verkar skitkul. Eller jag vet att jag skulle tycka det. Men ah, aldrig orkat ta tag i det, men tänkte göra det.


Jo, det är ju faktiskt skitkul. Men om du är rädd för att fastna för något så bör du inte göra det. Jag är glad att det slutade såhär för mig:

DSCN11231.JPG

emery:

Wtf.. ofta man fastnar så hårt att man måste göra så 0.o


Onlinespel släpper aldrig taget om dig. Har aldrig spelat WoW, men det finns ett annat som jag börjar spela om och om igen, gör uppehåll i kanske ett år eller halvår, och sen börjar jag om igen.

Det är ett beroende.
emery:

Haha :( läskigt.


Men mysigt! Det är ju som att ha en trygg värld som man känner igen och där man alltid är välkommen, där det alltid finns nya äventyr och nya människor att träffa.

Önskar att jag inte hade ett riktigt liv utan bara kunde spela onlinespel, som vissa nördar gör. Bo i sin mammas källare och sånt. Allt skulle bli mycket enklare då.
emery:

XD usch.


Sen kan man ladda upp med kakor och chips och godis och gotte och bullar och tårta och nachos och dippa och det ena och det andra och dricka saft och läsk och juice och jolt cola och energidryck och det tredje och det fjärde

Åh vad fint det skulle vara. Bara sitta och bli tjock i sin låtsasvärld.