Forumet - Mössa i skolan

Mössa i skolan

5881 1 15
Tråden har 15 svar. Sortera efter:
Vi får ha på oss vad vi vill, dock går ju jag andra året på gymnasiet. Men när jag gick i sjuan fick ingen i min klass ha på sig huvudbonad, förutom slöja. Men i åttan och nian blev de lite slappare med det. 

Spana också in:

I min skola så får vi ha mössa/keps överallt utom i matsalen. Vi får ha luva också. Tror till o med att vi får ha mössa på skolfotot, men är inte säker. De var ju ett jävla vev om de där med huvudbonader, tills hockey killarna berättade att de använder kepsen som hårband. Eftersom att deras hår hamnade för ögonen och de vägrade att ha hårsnodd.
JAg tycker att det ska vara lite ordning och reda ja, ser bara otrevligt att ha luva och mössa och keps på sig och riktigt illa att få motorcykelhjälm.
I de skolor jag gått i så i de första två har jag inget minne av att någon haft mössa eller något på sig och på mellan-högstadiet fick man ha det, fast det var diskussion om man verkligen skulle få ha keps och så på sig.
På gymnasiet har jag inte sett någon med mössa, sen är den skolan i ett fint område så tror nog inte att det är accepterat att ha mössa och så på sig.
Ja det får vi. Jacka också för den delen