Forumet - Möte i korridoren...

Möte i korridoren...

538 0 7
Stämningen är god och näst intill hysterisk då alla ungdomar trängs vid skåpen. Det är sent och alla vill hem så fort som möjligt. Några ”Ha det bra” och ”Vi ses på måndag” cirkulerar i luften. Jag segar mig med flit, för då jag gick ut genom klassrummet slängde jag en blick bakåt och såg honom sitta där vid en av skolans datorer. Markus… En snabb blick på klockan berättar för mig att han precis missat den buss som skulle ha tagit honom hem. Jag ler för mig själv, det är en timme kvar tills nästa buss går. En disträ röst bryter mina tankegångar som tagit en allt mer vågad vändning. ”Ska du inte med tåget nu halv sex?”. Det är Rebecka en klasskompis som jag inte har något gemensamt med förutom att vi råkar åka tåg tillsammans. Hon bor i en stad i närheten medans jag åker lång väg med tåg varje morgon och kväll, trots det är det samma tåg men hon skulle inte sakna mig på tåget. ”Nej, jag har lovat en kompis att vänta på henne, hon kommer med nästa tåg, inifrån stan!” Säger jag glatt och så oskyldigt jag kan. Rebecka rycker på axlarna, vinkar ointresserat och går sin väg. Tystnaden hon lämnar efter sig får mitt hjärta att bulta. Dock var alibit perfekt, ingen skulle ifrågasätta, inget onödigt snack skulle dra igång. Jag log segervisst, samlade mod till mig och gick tillbaka till klassrummet jag nyss lämnat.

Klassrummet är i minsta laget och där är bänkar ihopdragna för att bilda större bord och varje bord är översållat med pyssel. Anledning till det är att om några veckor ska mediatvåorna och estettvåorna hålla i den årliga julavslutningen som skolan anordnade, det var därför alla kom iväg hem sent på fredagarna. När vi går lämnades skolan tom, sånär som på en vaktmästare som stängde och låste skolan vid åtta tiden. Datorerna står i en rad längst bak i klassrummet.

Markus kollar inte ens upp när jag kommer in i rummet, men ett leende letar sig fram på hans läppar, jag slänger mig ner i en stol snett bakom honom och under dom sekunderna då ingen av oss säger något studerade jag honom i profil. Han har ett långt smalt ansikte, kort hår och glasögon. Inte är han särskilt lång, kanske 1,70 och han är smal, näst intill tanig, så när som på hans händer som är stora, seniga och väldigt lockande. En rysning far genom mig då jag tänker på hur hans händer skulle kännas mot min hud.

Om jag ska vara ärlig är han väll inte särskilt snygg erkänner jag för mig själv och egentligen inte särskilt populär, då han har ett rätt så hett temperament och är lite udda. Själv vet jag inte riktigt vad jag tyckte, han har samma humor som jag och då man lärt känna honom är han världens snällaste. Dessutom finns det något med honom som driver mig till bristningsgränsen, något med honom som får mig att vilja egga honom, locka honom till mig, få honom att vilja ha mig till en grad som han aldrig velat ha något annat i hela sitt liv! Jag kan inte räkna hur många gånger jag tagit på mina egna känsliga punkter om kvällarna i ensamheten i mitt rum och tänkt att det är han som får min kropp att brinna. ”Palla jobba och palla missa bussen!” Säger han plötsligt och mitt bankande hjärta lugnar ner sig något. Jag ler. ”Palla leva?” Och han skiner upp och fortsatte på det interna skämtet ”Livet är så kasst så att vi alla borde gå och dö!” Vi skrattar lite och jag känner hur det börjar hetta i min kropp.

”Fan va tomt det blev” Jag sliter blicken från honom och kollar ut genom glasrutan i dörren, där var det onekligen mörkt och tyst så som han sa. Jag flyttar stolen närmare datorn. Hans blick fastnar vid min och han ler snett. Begäret bubblar upp till ytan igen, men egentligen är det löjligt, jag vill ha klassens fulaste kille för att egga honom, kyssa honom, få honom att vilja ha mig, för att sedan? … Dumpa honom? Jag känner rodnaden stiga på kinderna och jag slår undan blicken, den landar på fönstret, det är så mörkt utanför fönstret att det ända jag ser är min egen spegelbild. Vad säger att han vill ha mig bara för att jag vill ha honom? Tänker jag och studerar mitt lite runda ansikte, mina blå ögon, det axellånga rågblonda håret som hänger fram i snedlugg i mitt ansikte. Jag studerar min kurviga kropp i dom blå jeansen och brösten som man skymtar där under det svarta linnet med den uppknäppta vita skjortan över. Jag ler lite sorgset, för visst är jag snygg på ett alldagligt vis, men kanske det inte var något han gillade?

”Vad händer i helgen då?” Säger han plötsligt och drar mig ur mina funderingar. Jag svarar något svävande. Drar fingrarna genom håret och lutar mig mot bordsskivan framför mig på ett sätt som jag vet kommer att framhäva mina bröst och så tänker jag att jag ska försöka få in samtalet på ett mer spännande ämne. ”Men det blir väll mest att sitta hemma i min ensamhet… Du då? Blir det ut på fest och ragga tjejer som alla andra kåta ungpojkar?” Han skrattar åt min lättsamhet i mitt prat, men snabbt blir hans ansiktsuttryck allvarligare. ”Även om jag skulle vilja vara ”sådan”, vilket jag inte är så säker på att jag vill, förstår du väll själv att, med tjejer… har jag ingen tur.” Jag förstår honom så väl, jag hade ju hört Rebecka och dom andra tjejerna snackat skit om honom, men jag förstod ändå inte. Han är en underbar människa och jag ville ha honom!! Jag böjer mig fram mot honom, höjer ena ögonbrynet i en frågande min. ”Vadå är du oskuld?” Frågor jag djärvt, med mer mod än jag visste att jag hade vid det tillfället då mitt hjärta pumpade snabbt. Han nickar och därefter vet jag inte riktigt vad som händer. Det ända jag tänker på är hur mycket jag vill ha honom och på något vis har jag lyckats glida upp från min plats över till hans stol och gränslat honom där han sitter och ser chokad ut, jag lägger händerna i ett fast tag om armstöden på hans stol och lutar ansiktet tätt intill hans. Jag känner hur min bröstkorg hävs och sänks i fast rytm, upprymd av att få vara nära honom. Mitt hår har fallit över våra ansikten och omsluter oss och avskiljer oss från verkligheten. Sekunderna går, jag känner hettan från hans kropp. ”Du är knäpp…” Viskar han lite hest samtidigt som han tar tag om mina handleder och sliter dom från armstödet så jag tappar balansen, jag faller mot honom och våra läppar möts i en hård och krävande kyss. Jag sliter mina händer ur hans grepp och slår armarna kring hans hals, jag känner hans händer mot min rygg. Kyssen är trevande utforskande och blir allt djupare. Jag pressar min tunga mot hans och han pressar med hjälp av sina händer, mig närmare sin kropp. Som jag har längtat, hela mitt inre är i uppror. Tillslut avslutar jag kyssen med att nafsa honom lekfullt på underläppen. Jag möter hans blick och den lyser. Jag ler och rör mig lite i hans knä och då känner jag den, resningen mot mitt lår. Han ser generad ut och jag inser att jag stirrar, men jag kan inte fatta hur stor den är i portportion i hur smal han är i övrigt. Det ser nästintill groteskt ut, jag känner hur jag kvider till och får svårt att sitta stil i hans knä. Det är hans tur att låta ett ofrivilligt stön undanfly sina läppar. Jag låter min hand smeka konturen på hans Jeans, långsamt och utforskande, hans blick blir grumlig. Jag slutar smeka samtidigt som jag viskar ”Vi kan inte göra något mer här… tänk om..” Men han tar bara beslutsamt tag i min hand och för den åter till bulan på sina byxor.

Kåtheten som jag känner gör mig modig så jag återgår till att snabbt smeka och klämma. Av hans små stönande blir jag upprymd och vågar dra ner hans gylf och gräva in min hand hetsigt sökande tills jag får ett fast grepp om hans pulserande lem och lyckas krångla ut den i det fria. Jag andas häftigt och han studerar mig intensivt. Jag känner hur våt jag blir och börjar återgå till att smeka och dra handen snabbt upp och ner. Jag märker att han gillar det och jag fortsätter så nästan ända till han når bristningsgränsen, då slutar jag tvärt. ”Nej sluta inte!!” Säger han uppoffrande och jag ler spjuveraktigt. ”Hade du tänkt spruta ner hela det här rummet eller och mig?” Han biter sig i underläppen och ser besviken ut, men jag ler lekfullt och glider ner ur hans knä ner på golvet där jag återtar ett fast tag om hans manlighet. Han ser överrumplad ut men kvider till då jag låter mina läppar retsamt lätt vidröra kukhuvudet. Han lutar huvudet bakåt och överlåter sig helt i min vård. Jag smeker pungen meddans jag låter tungan smeka upp och ner tills hela lemmen glänser av mitt saliv. Då börjar jag sakta föra in den i munnen. Han ger ifrån sig ett stön och lägger en hand på mitt bakhuvud och trycker. Jag blir lite överrumplad och stretar först emot lite, detta var inte något jag var van vid, men han ger sig inte utan pressar tills jag nästan fått in hela, jag känner hur kåtheten ökar maximalt av den krävande behandlingen och jag låter honom fortsätta. Han släpper efter och trycker och jag tar emot och njuter. ”Jag kan inte… Jag kommer” Flåsar han och verkar göra sig beredd att dra sig ur min mun, men jag håller honom kvar så jag har hela kukhuvudet i munnen och så suger jag, till han sprutar rakt i min mun och jag sväljer villigt trots den beska smaken.”

Han sitter i stolen och jag sitter kvar på golvet, båda flämtar lika mycket, av en händelse kollar jag på klockan. ”FAN! Du kommer missa bussen!” Han vaknar till, hoppar upp ur stolen och inser att det kommer se misstänksamt ut om han missar ännu en buss, han rättar till kläderna, böjer sig ner, ger mig en djup kyss och skyndar ur rummet. Jag känner mig måttligt otillfredsställd där jag lämnas kvar på golvet, och funderar lite smått på att göra det skönt för mig själv innan jag går till tåget, då Markus plötsligt står i dörröppningen igen. ”Följ med mig hem Elin” Säger han och hans ögon ber en tyst bön att jag ska svara ja. ”Jag är själv hemma” Fortsätter han. Jag hoppar upp från golvet, springer ut ur klassrummet och förbi honom, vänder mig om och ropar. ”Då måste vi fan skynda oss.” Han kommer snabbt ifatt och tar min hand.

gör mig glad du kvinna klicka ;)

Spana också in: