Forumet - Mojjig

Mojjig

233 0 5
Hej alla.

Det ær så hær att jag och min flickvæn hade oskyddat sex. I know, its stupid. Men eftersom vi hade oskyddat sex kænde jag att det va bæst att låta bli att komma. Stunden då vi hade sex va dessutom samma dag som hennes mens hade tagit slut. Har førsøkt læsa på en del. Men kænde att jag vill ha direkta svar på min fråga. Dagen då mensen tar slut ær som jag har førstått en av dom "sækra perioderna", eller sækrare kanske ær det rætt uttrycket. Jag har full førståelse att chansen att bli gravid fortfarande finns, men jag undrar på ett ungefær hur stor den ær med tanke på att jag inte kom och det va precis nær mensen hade avslutats. Vi tog dessutom ett akut p-piller cirka 14-15 timmar efter samlaget. Vet inte om det bara ær jag som ær nojjig eller om chansen fortfarande ær tillræckigt stor. Men tænkte att det va vært att stælla frågan till någon.
Antar att jag redan nu kan sæga hej till alla "grattis till ungen" och "shit vad kul det kommer bli pappa" personen som kommer droppa in hær. Men dom jag egnetligen vælkomnar mest ær folk som kan ge riktiga och konkreta svar. Om det nu ens finns några konkreta svar :)

Iaf! Tack på førhand // Mr. Nojjig.

Spana också in:

Nojjig:

Vi tog dessutom ett akut p-piller cirka 14-15 timmar efter samlaget.


Jag hoppas att du med "vi" menar "hon" - men hur som helst borde pillret ha gjort susen. Hur hög risken är beror väl egentligen på hur fertil man är? Jag menar, säkra perioder är inte särskilt säkra och är därför inte ett vettigt preventivmedel.

Om du/hon/ni nu blir så oroliga över att kanske bli föräldrar, varför i HELA världen har ni då sex när ni inte kan skydda er vettigt?