Forumet - Mona Sahlin hade trots allt några hjärnceller

Mona Sahlin hade trots allt några hjärnceller

262 0 9
Den 14 september 2005 krävde Miljöpartiet allmän amnesti för samtliga illegala flyktingar. Det blev ett nej i riksdagen från övriga partier. Man reviderade då sitt krav till gömda flyktingbarn och barnfamiljer skulle få stanna.

MP:

-Det är inte ett så stort steg för socialdemokraterna att ta, säger sa då språkröret Peter Eriksson.


Det blev åter ett nej inför valet 2006. Fem år senare upprepar man kravet. Miljöpartiet kräver nu åter amnesti för samtliga illegala invandrare.

På Miljöpartiets kongress den gångna helgen tog man beslutet genom att Grön ungdom förmått moderpartiet att anta kravet på allmän amnesti för ”papperslösa flyktingar”, dvs. immigranter som fått avslag på sin asylansökan och ska skickas tillbaka då de inte befunnits har andra än ekonomiska skäl till att söka sig till Sverige. Miljöpartiet vill nu låta dessa personer få stanna i landet med grundläggande rättigheter som vård och skola, och kommer att inkludera detta krav i sitt valmanifest.
Käll​​a

Och läs och häpna!!!!!!

Mona Sahlin fick sedan svara på om hon tänkte gå MP till mötes. Nej, sa hon då. Hon menade att avsaknaden av papper inte gick att jämställa med flyktingskäl.
​​​​Källa Tid 09:50

[chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked]​​​​[chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked]​​[chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked][chocked]​​[chocked][chocked][chocked][chocked]

Spana också in: