Forumet - Mona Sahlin vs Fredrik Reinfeldt

Mona Sahlin vs Fredrik Reinfeldt

4621 0 94
Ja, som titeln lyder så vill jag nu veta vad UM tycker om dessa två ledare får vi väl kalla dem.
Själv röstar jag rött och tycker i allmänhet att alliansens politik och deras ståndpunkter är så lagom bra, men ska jag välja mellan deras ledare måste jag säga att Fredrik Reinfeldt verkar vara en mer kapabel ledare än Mona Sahlin som känns mest som om hon kör med fusklapp på varje partidebatt och i allmänhet inte vet vad hon vill.

Mellan dessa två, vilken känns som den bästa statsministern? Motivera gärna.

Spana också in:

Tyvärr så har jag inget förtroende för Mona med tanke på hennes förflutna som fifflare/kriminell. Se videon för att få en inblick i den hycklande politikerns liv. [cute]
Förövrigt så stödjer jag inte något parti i riskdagen, jag är inte heller politisk aktiv eller något sådant.. Men jag anser att socialdemokraterna som har regerat det här landet under så många år har förstört de Sverige som en gång fanns och som jag vill återvända till.[smile]

Kom ihåg: Att rösta på (MP) eller (V) är som att rösta för Mona som statsminister. [no-no][bigcheers]
zulgum:

Förövrigt så stödjer jag inte något parti i riskdagen, jag är inte heller politisk aktiv eller något sådant.. Men jag anser att socialdemokraterna som har regerat det här landet under så många år har förstört de Sverige som en gång fanns och som jag vill återvända till.


Om du bara visste vad socialdemokraterna har gjort för det här landet så skulle du inte låta käften glappa så där.
Generalen:

Om du bara visste vad socialdemokraterna har gjort för det här landet så skulle du inte låta käften glappa så där.


Jag visste väl att du inte hade tillräckligt med ''kuk'' i dig för att kunna erkänna det dom förstört och malt ner till sand som dom sedan sopat under mattan och förnekar att det har varit. [no-no]
jakaerstark:

Dock är väl den goda politiken dom förde då inte alls samma som den är nu?


Stämmer, tycker definitivt inte om Socialdemokraterna i deras nuvarande form.

zulgum:

Jag visste väl att du inte hade tillräckligt med ''kuk'' i dig för att kunna erkänna det dom förstört och malt ner till sand som dom sedan sopat under mattan och förnekar att det har varit.


Vad exakt är det dom förstört som vart så jävla underbart?
Var det kanske laglig sterilisering av kvinnor? Att enbart män fick rösta? Eller var det rikas rätt att pissa på folk med mindre pengar?

Hör direkt på dig att du är en bortskämd snorvalp, Sverige är en utav världens absolut bästa länder av den enkla anledningen att Socialdemokraterna har haft så mycket inflytande här.