Forumet - Mona strikes again

Mona strikes again

1882 0 127

Spana också in:

AAAAAAAAH SHIT SNART KOMMER DE DÄR BLODTÖRSTIGA MUSLIMERNA OCH TAR ÖVER VÅRT LAND SÅ ALLA KVINNOR BLIR
1. VÅLDTAGNA
2. TVINGADE ATT HA BURQA
3. SLAGNA AV SINA MÄN
4. AVELSDJUR Dold text: oj redan skett hehehe

SEN NÄR DETTA SKETT KOMMER ALLA MÄNNISKOR I SVERIGE ATT VARA ARABER, MUSLIMER... DJUR!!!! SHIT ALLTSÅ!
INGA FLER BLONDA EMIL I LÖNNEBERGA ELLER MADICKEN BARN!!!

SEN NÄR DETTA SKETT KOMMER DE BLODTÖRSTIGA MÖRDARMUSLIMERNA ATT ÄTA UPP OSS ALLA I SANN JIHADANDA!!!

seriöst ni vet alla att detta kommer hända!!!
pga måna muslims (hihihi) uttalande!!!1
Ett uttalande taget ur sitt sammanhang, svårt att bilda sig en uppfattning då. men av tidigare erfarenheter vet man ju att måna tycker om muslimer, hon hämtar trots allt mest väljare från bidragstagare i förorterna och miljonprogrammen. bättre än såhär kan du sheriffen, en korkad tråd.
Jag behöver inte veta vad hon sagt före eller efter för att kunna försvara henne. Vi behöver fler moskéer. Vi behöver fler synagogor också. Och fler buddhistiska, hinduistiska och alla andra tempel där det finns ett behov. Men framförallt fler moskéer med tanke på hur många muslimer vi har i Sverige idag. Varför? Religionsfrihet. Många av er islamofober tror att alla muslimer är fundamentalister/islamister, men hur sekulärt är det på en skala att bara låta kyrkor byggas, eller bannlysa en hel religions tempel?

Snälla, kan inte ni börja kalla mig, Joakim Jacobsson, för Djeydjey Islamobsson nu? [cute] Det skulle betyda väldigt mycket för mig om ni började med det. [bigsmile][blush]
Sming: Vad vill du? Ärligt? Förkasta religionsfriheten för att du är fundamentalist? Utan argument kan jag dra vilka spekulationer jag vill.

Sming:

Detta är ju inget rasistiskt, det är sunt att ogilla moskeer.


Fortfarande inga argument, men strunt samma. Det spelar ingen roll om det är sunt eller osunt, det är fortfarande rasistiskt. Sen kan man ju delade åsikter i om rasism är rätt eller fel. Fast egentligen har du rätt - det är snarare främlingsfientligt än rasistiskt, men det är fortfarande samma princip.
Djeydjey:

Sming: Vad vill du? Ärligt? Förkasta religionsfriheten för att du är fundamentalist? Utan argument kan jag dra vilka spekulationer jag vill.


http://www.youtube.com/watch?v=S6a-Y​gZgwQ8

Kyss din kära religionsfrihet 'Bywest'! hade muslimerna fått bestämma hade en kuffir som du blivit halalslaktad omedelbums, du tror ju inte på allah ens ju!

Djeydjey:

det är snarare främlingsfientligt än rasistiskt, men det är fortfarande samma princip.


Nej det är det inte, det är stor skillnad på att ogilla muslimer och på att ogilla moskeer och vad den står för, kolla min video, sevärd - en kvinna går undercover i Burqa till en av englands bäst prisade moskeer där dom själva säger att dom predikar och kärlek och fred, men deras budskap är långt från sanningen! - Kolla den som sagt.

loffapoffa:

Visst om muslimerna betalar det ur sin egen ficka ja.


Hur menar du då? oftast räcker det ju inte, istället kan man om man har kontakterna skaffa en Saudiarabisk pamp för att bygga moskeer, dom hjälper gärna till med att främja spridningen av islam världen över.