Forumet - Monarkin!

Monarkin!

2848 0 89
Oj vad jag kommer med nya trådar idag! :)
Nu vill jag höra vad ni tycker om monarkin.. Själv tyker jag helt klart att vi ska ha kvar den, det känns som kungahuset är viktigt för kulturen oh att den är en symbol för Sverige. Vet ni förresten vad miljöpartiet har för åsikt om monarkin?

Spana också in:

Jag önskar ha kvar kungahuset av den simpla anledningen att det är oerhört underhållande med ett pack degener som man kan skratta åt och driva med. En tyvärr blåblodad ehuru enfaldig incestfamilj som består av hittills till synes ej allmänbildade debiler. Som skriver tackbrev till nazistiska organisationer, förespråkar en utrotning av ett av Sveriges fridlysta och nästan utdöda djurarter, vars stomma trots en hel jävla livstid i Sverige fortfarande inte talars språket rent. Ja listan är lång, vad som dock är det vidrigaste är att de underhålls med ett ofantligt stort apanage direkt ur våra fickor som lön för... vadå? Representiva åtaganden och för att öppna riksmötet en gång om året. För att spela fina på kungliga tillställningar, resa utomlands och fraternisera med präktiga rojalister. Egentligen, vem behöver dem? Vad är meningen med ett kungahus om vem som helst kan bli ingift?
Penstrokes:

Jag tycker det är föråldrat och odemokratiskt.


mandew:

den är en symbol för Sverige.


Symbol? Incest, dyslexi och dåliga högskoleresultat? Tror du på allvar att folk utomlands bryr sig om vår kungafamilj? Kontra den riktiga kulturen som musiken eller filmen som satt Sverige på kartan.

mandew:

viktigt för kulturen


Vilken jävla kultur då?
Jonnybravo91:

Bah! Det har aldrig gjorts en folkomröstning om saken och de opinionsundersökningar som gjorts går knappast att lita på.


Tillräckligt för att partier som vill ha bort dem aldrig vågat driva frågan. De har folkligt stöd, vare sig du vill eller ej.


Tycker ni för övrigt överdriver deras "efterblivenhet." Victoria och Kungen är dyslektiska, punkt.
Jonnybravo91:

Och Daniel fick 0.1 på högskoleprovet.


Hur vet du det?!

Kakaoxo:

de snor eran skattepengar me ni säger inte tt skit o när blattar gör de så sitter ni ogrinar på flashback jävla bögar


De drar också in. Bröllopet drog in mer än vad de kostade?

Jonnybravo91:

mandew: den är en symbol för Sverige.

Symbol? Incest, dyslexi och dåliga högskoleresultat? Tror du på allvar att folk utomlands bryr sig om vår kungafamilj? Kontra den riktiga kulturen som musiken eller filmen som satt Sverige på kartan


Vad är felet med att ha dyslexi? :S Det är väl snarare bra att förebilder har det eftersom det får peroner med dyslexi att känna att de inte är de enda på jorden med det..
Det är väl visst en symbol för Sverige :S När jag hade en utbytesstudent här tex ville hon se slottet ;)