Forumet - mongo.se

mongo.se

400 0 9
Ingen. Inte en endaste liten själ vet om mitt "beteende". Jag vet själv inte vad jag håller på med. Eller varför. Det gick fort, och nuvet jag inte vart jag står längre. Jag är ingen olycklig människa? mår inte dåligt på något sett. Det jag gör, gör jag inte för att jag mår dåligt. Jag gillar det bara på något konstigt sett ..

Det började i alla fall oskyldigt, men nu spyr jag i perioder upp exakt allt jag stoppar i mig. Nyttigt som onyttigt. Spelar ingen roll. Allt ska upp. Och även om jag bestämmer mig för att behålla något, så sitter jag innan jag vet ordet av det med fingrarna i halsen över toaletten. Dom periderna varar bara någon vecka, innan jag i alla fall behåller något mål om dagen. Jag ser inte problemet i det jag gör, eftersom jag inte gör det av någon dålig anledning. Inte bra heller kanske. Men min kropp säger ifrån nu. Trött. Likgitig, omotiverad till allt. Bryr mig inte om något. Blodsprängda ögon, uttorkad, svullen och ond hals, hes.

Jag är inte sjuk. Jag har kontroll. Jag väljer att låta mig dras med, för jag orkar inte bry mig om vilket. Jag orkar inte skriva något mera. Jag vet inte ens varför jag skrier detta? Jag antar att jag bara ville få ut det. Berätta för någon. Även om detta är från ett anonymt konto och ingen vet vem jag är eller känner mig i alla fall.
Ingenting. Min själ är inte ett problem "" Jag vet inte. Jag vet inte vad jag gör. Vad. Går fort, och nu är jag här och Nuvet. Man, jag är inte han är nöjd? Jag mår inte bra någon adress. Jag kan inte bry mig, för vad jag känner. .. Är en underbar sak verkade

I alla fall, och oskyldiga, men för mig att avgöra hur tidsplanen och kräkningar. Verktyget fungerar inte. Nummer. Alltigenom. Om det fanns någon, för att förhindra att fingrarna i halsen på toaletten innan du sitta ner och bestämma att jag vet. Första att upprätthålla åtminstone två av målen i dag, är bara en vecka Periderna tar försiktig. Är inte så illa, eftersom jag ser inte ett problem, eller en man. Dessutom, eller kanske bättre. Men nu, sade han. Trött. Likgitig och incitament att göra något. Allt kommer att tänka på. Ont i ögon, torrhet i halsen, svullna och arg buller.

Jag är inte sjuk. Jag har kontrollerat. Låt orolig om du så önskar. Dass Jag kan inte skriva mer, naturligtvis, vet jag inte varför Skrier? Jag tror att du vill åka dit. Någon. Men denna man som jag användare samt räknare, eller om vi redan känner mig.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Rodja:

Ont i ögon, torrhet i halsen, svullna och arg buller.

barbabelle:

Och även om jag bestämmer mig för att behålla något, så sitter jag innan jag vet ordet av det med fingrarna i halsen över toaletten.


barbabelle:

Jag är inte sjuk. Jag har kontroll.


Jag skulle säga att du snarare har tappat kontrollen om du inte kan hålla dig ifrån att spy ens om du har bestämt dig för att inte göra det. Om du inte redan är sjuk så är du påväg down that road, och du vet nog egentligen att det inte är värt det. Be om hjälp så fort du bara kan för det kommer inte bli bättre med tiden.

Spana också in:

barbabelle:

Jag är ingen olycklig människa? mår inte dåligt på något sett. Det jag gör, gör jag inte för att jag mår dåligt. Jag gillar det bara på något konstigt sett ..


Vill man kräkas så mår man dåligt på något sätt.

barbabelle:

men nu spyr jag i perioder upp exakt allt jag stoppar i mig.


Låter inte speciellt bra nej.


barbabelle:

även om jag bestämmer mig för att behålla något, så sitter jag innan jag vet ordet av det med fingrarna i halsen


Då är du sjuk,även om du inte känner dig olycklig.

barbabelle:

Trött. Likgitig, omotiverad till allt. Bryr mig inte om något. Blodsprängda ögon, uttorkad, svullen och ond hals, hes.


Sen fräts tänderna bort och kroppen blir helt wacko. Seriöst försök sluta så snabbt som möjligt och sök hjälp, du kommer ångra dig om du inte gör det.
Du vet säkert när du får infallen att spy? Testa att 'stänga in dej' någonstans där du absolut inte kan göra det, typ en timme efter att du ätit?

(gör typ samma sak med infall att äta, omvända problemet alltså. hålla mej borta från köket, ta en dusch, låsa in mej i badrummet.)