Forumet - MOODs askblond på det här?

MOODs askblond på det här?

7137 0 11
Lounge fact:

jag tror det blir en dassig färg och jag tror du borde gå till frisör


ska till en frisör på tisdag. var lugn [bigsmile]
dock inte med färgen. (är ingen som bryr sig överdrivet mycket, kan gå ut såhär, men.. jag föredrar lite bättre färg ändå.. kanske [crazy])

syftade du på att håret ser skit ut så var det blött då ser det skit ut

Spana också in:

lemuu:

äh.. guldblont, egentligen.. men just nu bara så jag kan gå utanför dörren utan o bli kallad kyckling. så


Tror det kommer bli fult om du kör vanlig askblond som ditt hår ser ut nu. Men det är ju omöjligt att veta. Du kan alltid testa och bleka om senare! Fast jag skulle bleka en gång till först om jag vore du och sen färga ask.
Lounge fact:

och färga? låt det vara, spela roll om det är inte den färg du vill ha några dagar


nej toppa :) , lär ju kosta 1500 minst o fixa de där.. eller kanske inte nu när jag fixat de såpass ljust som det är nu .. men äh..

framtidstron lever:

Tror det kommer bli fult om du kör vanlig askblond som ditt hår ser ut nu. Men det är ju omöjligt att veta.


Mjo, även fast det är mörkare på bilden än irl så kommer det nog bli skräp.. är väl risk för det. men har hört att om man öser på askblond nu, så åker det orangea bort, o om man då bleker sen så är risken dubbel så stor att det blir vitt istället för det röda är borta, om du förstår.. finns många sätt o bleka på :p vill nog iallafall låta de vila lite.. hatar o bleka då jag lyckats spara det långt [crazy] blir så slitet..
lemuu:

men har hört att om man öser på askblond nu, så åker det orangea bort, o om man då bleker sen så är risken dubbel så stor att det blir vitt istället för det röda är borta, om du förstår..


Jo, ungefär så funkar det ju, oavsett om du använder askblond före eller efter nästa blekning så kommer du få bättre resultat med mindre orangegula toner än vad du får utan askblond. Vitt kommer det antagligen inte bli på en blekning till, men mindre chans att du ser ut som en kyckling [y]